"Frodo" tanınmaz halde: Ünlü oyuncu yeni filminde Penguen'e benzedi

Game of Thrones'un yıldızı, kült filmin yeniden çevrimi için tütü giydi

Yönetmen Blair, Elijah Wood'un karakteri için Tim Burton'ın 1986 yapımı Batman Dönüyor'undaki Penguen'den ilham aldı (EW) 

Düşük bütçeli kült film The Toxic Avenger, yıllar sonra yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuyla yeniden çekiliyor.

Michael Herz ve Lloyd Kaufman'ın yönettiği 1984 yapımı klasiğin yeniden çevrimi, zehirli atık çukuruna düştükten sonra deforme olmuş bir canavara dönüşen ve kendisine haksızlık eden herkesten intikam almak için yola çıkan bir temizlik görevlisinin hikayesini anlatıyor. 

Yıldızlarla dolu kadro

Yeniden çevrimin oyuncu kadrosunda Winston Gooze/The Toxic Avenger rolünde Game of Thrones'un yıldızı Peter Dinklage yer alırken ona, Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Elijah Wood, Kevin Bacon, Taylour Paige ve Jacob Tremblay eşlik ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeniden çevrimin yönetmeni Macon Blair, Entertainment Weekly'ye yaptığı açıklamada Elijah Wood, Peter Dinklage ve Kevin Bacon gibi yıldızlarla düşük bütçeli kült filmin yeni bir versiyonunu yapmanın "çok gerçeküstü" bir deneyim olduğunu söyledi.

Blair, rolü için pembe bir tütü giyen Peter Dinklage'in canlandırdığı karakteri şöyle açıkladı:

İlk Toxic Avenger'a benzer şekilde, kahraman olmak için tek başına niteliksiz. Özellikle cesur değil, özellikle kurnaz değil ama kalbi doğru yerde ve köşeye sıkıştığında bunu sonuna kadar kullanmaya başlıyor.

Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızı Wood kararmış dişleri, panda gözleri ve çoğunlukla kel olan kafasından sarkan uzun saç tutamlarıyla Fritz Garbinger adında kötü bir adamı canlandırıyor. 

tutu.JPG

54 yaşındaki Peter Dinklage, Game of Thrones'da 6 sezon boyunca Tyrion Lannister'ı canlandırmıştı (EW)


Yönetmen Blair, Wood'un filmdeki görünümünü "Rocky Horror Picture Show'daki Riff Raff ve Danny DeVito'nun Penguen'inin karışımı gibi" diye açıkladı.

"Yüzüklerin Efendisi'nden tanıdığınızı unutun"

"Bu görünüm tasarımcılarımızla ve Elijah'nın kendisiyle yaptığım tartışmalar sonucunda ortaya çıktı" diyen Blair, sözlerine şöyle devam etti:

Buradaki fikir, onun Yüzüklerin Efendisi'nden ya da başka bir şeyden tanıdığınız Elijah olduğunu unutmanız.

Fritz, Kevin Bacon'ın canlandırdığı yozlaşmış parton Bob Garbinger'ın kardeşi. Tıpkı kardeşi gibi Bob da bir DC süper kötüsünden ilhamla yaratılmış: Lex Luthor. 

Yönetmen Macon Blair karakteri, dünyadaki tüm para ve kaynaklara sahip olması anlamında "Lex Luthor'un kalıbında" diye tanımlıyor.

The Toxic Avenger, ilk gösterimini bugün Teksas'ın Austin kentinde düzenlenen Fantastic Fest'te yapacak.


Independent Türkçe, Entertainment Weekly, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU