Yeni karakterin geçmişi, eski The Walking Dead teorisini destekliyor

Geçmişi gösteren şoke edici sahne, insanlığın kaderinin Daryl ve Laurent'ın elinde olduğunu ima ediyor

6 bölümden oluşan dizide Norman Reedus'a, Clémence Poésy ve Louis Puech Scigliuzzi eşlik ediyor (AMC)

The Walking Dead'in yeni spinoff'undaki kilit karakter Laurent'la ilgili bir sahne, dizi hakkındaki ezber bozan teoriyi destekliyor. Yeni dizinin ikinci bölümü, Isabelle'in Paris'teki geçmişine odaklanıyor.

İnsanlığın kaderi Laurent'a mı bağlı?

Dizinin tanıtımından bu yana, Daryl'ın Fransa boyunca eşlik etmesi gereken Laurent'ın önemi üzerine çeşitli teoriler ortaya atıldı. 

Spinoff'un fragmanları, insanlığın kaderinin Laurent'ın güvenliğine bağlı olduğunu öne sürüyordu. Ancak Laurent'ın neden bu kadar önemli olduğu muğlak bırakıldı.

*Buradan sonrası spoiler içerir, bizden söylemesi*

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın ilk bölümü, Isabelle'in çocuğu Mesih olarak tanımlamasıyla gülünç görülebilen bir açıklama sunmuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkinci bölümdeki geçmişi gösteren sahneler, Laurent'ın kökenleri hakkındaki gerçeği ortaya çıkardı. 

Isabelle'in kız kardeşinin oğlu Laurent, doğum sırasında ölen annesi zombiye dönüştükten sonra dünyaya gelmişti. 

Ölen annesinin Laurent'ı da beraberinde götürmemesi, yaşananları mucize olarak gören rahibeleri hayretler içinde bırakmıştı.

Eski teori desteklendi

Bu sadece onun neden özel olduğunu düşündüklerini açıklamakla kalmadı, çocuğun zombi virüsüne karşı bağışıklığı bulunması ihtimaliyle ilgili eski bir teoriyi de destekledi.

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın Laurent'ın insanlığın geleceği için önemini vurgulamaya yönelik ilk girişimleri, birçok kişinin çocuğun dönüştürülemeyeceği teorisini ortaya atmasına yol açmıştı.

Artık Laurent'ın bir zombinin rahminden doğduğu bilindiğine göre, bağışıklık teorisi her zamankinden daha çok anlam ifade ediyor.

Zombiden doğan tek kişi

The Walking Dead serisinde Laurent'ın doğumunun bir benzeri yaşanmadığı için, ısırılması halinde ona ne olacağına dair emsal yok. 

Çocuk, The Walking Dead evrenindeki diğer herkesten farklı olmayabilir ancak zombiden doğduğu bilinen tek kişi. Bu da başka hiçbir karakterde bulunmayan bir niteliği olmasını mümkün kılıyor: Bağışıklık.

Bu durum, dizinin neden Daryl'ın Fransa'daki maceralarına odaklandığını açıklıyor. Virüse bağışıklığı olan bir karakterin ortaya çıkması, hikayeyi anlamlı bir şekilde ilerletirebilir ve insanları gerçek bir tedaviye yaklaştırabilir.


Independent Türkçe, ScreenRant, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU