Mark Zuckerberg, UFC şampiyonlarıyla sürat teknesinde antrenman yaptı

Meta'nın CEO'su, Israel Adesanya ve Alexander Volkanovski'yle daha önce de antrenman yapmıştı

(Twitter/@stylebender)

Mark Zuckerberg, UFC şampiyonları Israel Adesanya ve Alexander Volkanovski'yle bu hafta bir kez daha fakat bu kez bir sürat teknesinde antrenman yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çeşitli dövüş sanatlarında eğitim de alan ve UFC hayranı olduğu bilinen Meta CEO'su, temmuzda dövüşçülerle birlikte minderde zaman geçirmişti. 39 yaşındaki Zuckerberg şimdi de kendisinin, Adesanya'nın ve Volkanovski'nin bir sürat teknesinde antrenman yaparken çekilmiş ve film fragmanı tarzında kurgulanmış bir videosunu paylaştı.

Aşağıda görebileceğiniz ve en yeni Görevimiz Tehlike (Mission Impossible) filminden ses ve müziklerin yer aldığı kısa videoda Zuckerberg, tüy sıklet şampiyonu Volkanovski'yi tek bacağından tutup yere sererken görülüyor. Öte yandan orta siklet şampiyonu Adesanya teknedeki diğer kişiler üzerinde profesyonel güreş hareketleri sergiliyor.

Nijeryalı-Yeni Zelandalı Adesanya, cumartesi günü UFC 293'ün ana etkinliğinde Sean Strickland'e karşı unvanını savunacak. Etkinlik Sidney'de, Volkanovski'nin memleketi Wollongong yakınlarında gerçekleşecek.

Zuckerberg geçen yıl karma dövüş sanatları organizasyonunun Las Vegas'taki Apex tesisinde bir UFC etkinliği için ring kenarındaydı. UFC Başkanı Dana White, hiçbir medya mensubu ya da taraftarın katılmasına izin verilmeyeceğinin açıklanmasının ardından Zuckerberg'in mekanı kiraladığı yönündeki haberleri yalanlamıştı.

Önceki aylarda Zuckerberg ilk juijutsu yarışmasında birden fazla madalya kazanmıştı. Daha sonra Twitter'ın sahibi Elon Musk'a karşı muhtemel bir kafes dövüşüne çıkacağı söylenmişti fakat anlaşılan bu maç gerçekleşmeyecek.
 




*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport/ufc

Independent Türkçe için çeviren: Meltem Ergin

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU