Netflix'in yeni filmini izleyenler "sırada beklerken bile gerilecek"

"Bilirsiniz, kötülüğün sıradanlığı"

Fassbender, 2014 ve 2016'da olmak üzere iki kez Oscar adaylığı elde etmişti (Netflix)

Netflix'in merakla beklenen yeni filmi The Killer'ın yönetmeni David Fincher, Michael Fassbender'ın canlandırdığı başrol karakteriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fassbender filmde, işverenlerine karşı gelen ve yakalanmaktan kaçıp onları alaşağı etmek için dünyayı dolaşan bir suikastçıyı canlandırıyor. 

Film, 10 Kasım'da Netflix'te yaymlanmadan önce 27 Ekim'de sınırlı sayıda sinemada gösterime girecek. The Killer'da Fassbender'a Monique Ganderton ve Tilda Swinton gibi isimler eşlik ediyor.

Yönetmen Fincher, The Killer'ın Venedik Film Festivali'nde gerçekleşen galasından önceki basın toplantısına katıldı.

"Sempati aklımdaki son şeydi"

Dövüş Kulübü (Fight Club), Yedi (Seven) ve Kayıp Kız (Gone Girl) gibi filmlerin 61 yaşındaki yönetmeni, Andrew Kevin Walker'ın kaleme aldığı karakteri hayata geçirirken sempatinin kıyısından geçmediğini söyledi. 

Amerikalı yönetmen, umudunun "karakterin sıradanlığının izleyicileri yapı market kuyruğunda beklerken arkalarındaki kişinin kim olduğuyla ilgili endişelendirmesi" olduğunu söyledi.

Sempati, bu karakterle ilgili olarak aklımdaki en son şeydi. Korkutucu olmasına gerek yoktu. Bilirsiniz, kötülüğün sıradanlığı. Umudum, birilerinin bu filmi izlemesi ve Home Depot kuyruğunda arkasındaki kişi hakkında gergin hissetmesi.

Fassbender'ın kötü adamları oynama konusundaki kanıtlanmış yeteneği sır değil.

46 yaşındaki oyuncu, X-Men'in meşhur kötü adamı Magneto'nun gençliğini başarıyla canlandırmasıyla da tanınıyor.  Alman asıllı aktör, Prometheus ve onu takip eden Yaratık: Covenant'ta (Alien: Covenant) android David'i oynamıştı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU