Kızıyla Taylor Swift konserine giden Kevin Costner: "Ben resmen bir Swiftie'yim!"

Oyuncu, pop yıldızının performansından Instagram'da övgüyle bahsetti

(AP)

Kevin Costner, Taylor Swift'in Eras (Çağlar) Turnesi'nin bu hafta Los Angeles'taki konserine katılmasının ardından "resmen Swiftie" oldu.

Yellowstone'un 68 yaşındaki yıldızı, 7 Ağustos Pazartesi günü 13 yaşındaki kızı Grace Avery'yle birlikte pop süperstarını izlemeye gitti.

Costner, 10 Ağustos Perşembe günü Instagram sayfasında Swfit'in boş yer olmayan SoFi Stadyumu'nda seyirciler önünde sahne aldığı iki kısa video ve bir fotoğraf paylaştı.

Costner gönderiye şunları yazdı: "Videolarım bulanık ama Taylor Swift konserinde kızımla harika zaman geçirdim. Swift'in sanatının ne kadar çok kişiyi bir araya getirdiğini izlerken kesinlikle şaşkına döndüm.

Grubunu çok iyi görebiliyordum ve onları izlerken de çok eğlendim. İlham verici bir geceydi. Ben resmen bir Swiftie'yim!

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aktörün konsere katılımı, eski eşi Christine Baumgartner'dan boşandığı döneme denk geliyor.

El çantası tasarımcısı, 18 yıllık evliliklerinin ardından mayısta boşanma davası açmıştı. O zamandan beri, ikili Costner'ın aylık nafaka olarak ne kadar ödemesi gerektiğinde anlaşmazlığa düştüğü için dava süreci zorlaştı.

Haberlerde aktarıldığı üzere Costner, Baumgartner'ın Kaliforniya'nın Carpenteria kentinde birlikte yaşadıkları sahil evinden ayrılmayı reddetmesine de itiraz etti.
 


Baumgartner'ın, yargıcın Costner'ın aylık 248 bin dolar nafaka ödemesine hükmetmesi halinde 31 Ağustos'ta evden taşınma sözü verdiği bildirildi. Fox News Digital tarafından elde edilen yasal belgelere göre daha sonra yargıç, Costner'a başlangıçta eski eşine önerdiğinin iki katı olan 129 bin dolar ödemesini emretti.

Yargıcın 31 Temmuz'a kadar evden taşınmasını emretmesinin ardındansa Baumgartner, Costner'la yaşadıkları evden ayrılarak aynı bölgede kiralık bir eve taşındı. Haberlere göre, Baumgartner ayda 35 bin dolar kira ödüyor.

Öte yandan People'a konuşan bir kaynak, bunun Baumgartner için "geçici bir çözüm" olduğunu söyledi ve ekledi:

Hâlâ başka bir ev arıyor. Çocukların hayatını bozmamak için bölgede kalıyor. Çocuklar sonbaharda arkadaşlarıyla birlikte okula geri dönecek.

2004'te evlenen Costner ve Baumgartner'ın 16 yaşındaki Cayden, 14 yaşındaki Hayes ve 13 yaşındaki Grace olmak üzere üç çocuğu var. Costner daha önce 1994'e kadar 16 yıl Cindy Silva'yla evli kalmıştı ve çiftin de üç çocukları var.

Costner'ın Bridget Rooney'den de 1996 doğumlu bir oğlu var.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU