Venus Williams yeni "tam zamanlı" işini açıkladı: Kayıp valizlerini aramak

Tenis yıldızının bagajı, turnuva arifesinde yaklaşık 2 bin 255 km öteye gitti

Tenis yıldızı Venus Williams bagajının nerede olduğunu bulmak için üç gün uğraştı (Reuters)

Bu kimsenin tahmin edemeyeceği bir sürpriz son. ABD'li tenis süperstarı Venus Williams, yeni tam zamanlı işini duyurdu: Kayıp valizlerinin izini sürmek için "gecesini gündüzünü" havayolu şirketini arayarak geçirmek.

7 Grand Slam şampiyonluğu bulunan oyuncu kendisini bu yeni göreve, bir turnuvaya katılmak üzere American Airlines'la Kanada'nın Montreal kentine uçtuktan ama valizleri yaklaşık 2 bin 255 km ötede, Bahamalar'da kaldıktan sonra atadı.

Instagram'da bir hikaye paylaşan 43 yaşındaki sporcu, havayolu şirketini etiketleyerek onlarla uçmayı çok sevdiğini ve "1 milyon mil kulübüne bile girdiğini" yazdı.

Montreal'e seyahat ederken çantamı neden Bahamalar'a gönderdiğinizden emin değilim. Şimdi bugün maçım var. Üç gündür çantalarımı almaya çalışıyorum. Sanırım tüm sınırsız dakikalarımı sizleri arayarak harcadım ve bu benim gece gündüz tam zamanlı işim haline geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Williams, alaycı bir şekilde "bu çok eğlenceliydi" diye ekledi ve ardından gülerek ağlayan emoji kullandı.

Williams, Montreal'deki Omnium Banque Nationale yarışmasındaki maçında Madison Keys'e peş peşe setlerde yenilerek elendi.

The Independent yorum için American Airlines'la temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

View from the Wing'de yer alan habere göre, American Airlines'ın "milyon mil" üyesi olan Williams, ömür boyu "altın" statü hakkına sahip ve bu da valizlerini check-in yaptırmak için para ödemek zorunda olmadığı anlamına geliyor.

Kanada'ya ve Kanada'dan seyahat eden ve valizlerini bagaj bölümüne koymak için ödeme yapan herkes, valizlerinin havayolu şirketi tarafından kaybedilmesi, geciktirilmesi veya hasar görmesi halinde para iadesi alma hakkına sahip.

Önceki aylarda yayımlanan ve "yanlış taşınan" valiz sayısında ani bir artış olduğunu gösteren habere göre, havayolu şirketleri 2022 yazında son 10 yılın en yüksek oranıyla valiz kaybetti. Bu "hızlı" yükseliş, 2022'de toplam 26 milyon çantanın yanlış yere gönderildiği anlamına geliyor.

Ocakta bir kadın, United Airlines'ın kaybetmesinden 4 yıl sonra bavuluyla nasıl yeniden bir araya geldiğini paylaşmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/travel

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU