Buffy the Vampire Slayer'ın yıldızları Taylor Swift konserinde buluştu

Oyuncular, pop yıldızının en büyük hitlerine eşlik etti

(AP/Instagram)

Sarah Michelle Gellar ve Seth Green, bu hafta sonu Taylor Swift konserine katılarak küçük bir Buffy the Vampire Slayer yeniden buluşması gerçekleştirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eski rol arkadaşları, pop yıldızının Eras (Çağlar) Turnesi kapsamında Los Angeles'taki SoFi Stadyumu'nda verdiği konserde birlikte özçekim yapıp video çekti. Gellar, bu görüntüleri Instagram hesabında paylaştı.

Fotoğrafta 46 yaşındaki Gellar'ın arkalarında arena manzarası eşliğinde 49 yaşındaki Green'i yanağından öptüğü görülüyor. Videoda ikili, konser sırasında Swift'in müziğine eşlik ederken görülüyor.

Green, gönderinin altına yorum olarak üç yeşil kalp emojisi bıraktı. Öte yandan, yeniden buluşmada yer alamadığı için hayal kırıklığına uğramış gibi görünen rol arkadaşları Charisma Carpenter şöyle yazdı:

FOMO [günceli kaçırma korkusu] ve Selam Seth!

Gellar parlak beyaz bir büstiyer ve aynı renk bir ceketten oluşan kombininden karelerin yanı sıra aralarında yönetmen Jennifer Kaytin Robinson, şarkıcı Este Haim ve senarist Alison Rose Greenberg'in de bulunduğu arkadaşlarıyla çekilmiş sahne arkası fotoğraflarına da yer verdi.

Gellar gönderiye, "Resmi olarak Eras dönemimdeyim" yazdı.

Popüler dizi Buffy, 1997'den 2003'e kadar 7 sezon ekranlardaydı. Gellar diziye adını veren karaktere hayat verirken, Green de Alyson Hannigan'ın canlandırdığı, Buffy'nin en iyi arkadaşı Willow'un erkek arkadaşı Oz'u oynuyordu. Carpenter dizide Cordelia rolündeydi.

Buffy bu yıl 26. yıldönümünü kutlarken, Buffy'nin erkek arkadaşı Angel'ı canlandıran David Boreanaz da kurgusal çiftin eski günlerden bir fotoğrafını paylaştı.
 


Boreanaz, gönderiye "TBT: Bu ya huysuzluk anı ya derin derin düşünme anı" diye yazdı. Gellar ise ona yanıt olarak, "Her zaman derin derin düşünürdün, hiç huysuz değildin" dedi.

Ocakta The Independent'a konuşan Gellar, Hollywood'da genç bir kadın olarak geçirdiği dönemi anlatmış ve o dönemde "zor" biri diye yaftalandığını söylemişti.

Gellar, "Ama 'zor' herkesin yüzde 100'le en iyi performansını vermesini beklediğim anlamına geliyorsa, artık bunu gururla taşıyacağım" demişti.

Omuzlarınızda dünyanın yükü varsa ve tüm bu işi yapıyorsanız ve birisi bir şeyi geciktiriyorsa, bunu kabullenmemekte sorun yoktur. Ama bu, böyle yaftalanmanıza yol açıyor ki bence bu haksızlık.

Gellar, 1997'de Ne Yaptığını Biliyorum'un (I Know What You Did Last Summer) setinde tanıştığı Freddie Prinze Jr.'la evli. Çift, filmden üç yıl sonra çıkmaya başlamış ve 2002'de evlenmişti. Çiftin 10 ve 13 yaşlarında iki çocukları var.

2021'de Gellar ve diğer eski oyuncular, dizinin yaratıcısı Joss Whedon'a karşı açıklama yapan Carpenter'a destek çıkmıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU