20 yıllık dostluğu seks sahneleri bozdu

Ünlü oyuncu, aşağılayıcı hale gelen zor seks sahnelerinde, rol arkadaşının sinirlerini yatıştırmak için ona şarkı söylemiş

Chastain ve Isaac, 2014'te eleştirmenlerin çok beğendiği A Most Violent Year'da da birlikte rol almıştı (HBO)

Juilliard Drama Okulu günlerinden beri yakın arkadaş olan Jessica Chastain ve Oscar Isaac'in dostluğu zor günlerden geçiyor.

Chastain ve Isaac, son olarak Hagai Levi'nin yarattığı, HBO'nun 2021 tarihli mini dizisinde birlikte rol almıştı. Ingmar Bergman'ın 1973 tarihli aynı adlı mini dizisinden uyarlanan Scenes from a Marriage, evli bir çift olan Jonathan ve Mira'yı merkeze alıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

5 bölüme yayılan ve Isaac'e En İyi Erkek Oyuncu dalında Emmy adaylığı kazandıran dizi, çoğunlukla iki karakter arasında geçiyor.  Scenes from a Marriage, genellikle birbirlerinin zayıflıklarını dile getiren çiftin tartışmaları, gözyaşları ve çöküşe varan uzun diyaloglar şeklinde ilerliyor.

Isaac'in bir noktada, dizinin zaman zaman aşağılayıcı hale gelen zor seks sahnelerinde, rol arkadaşı Chastain'in sinirlerini yatıştırmak için ona şarkı söylediği biliniyor.

Vanity Fair'e verdiği yeni röportajda Chastain, uzun yıllara dayanan dostluklarının 2020 sonbaharında, pandeminin en yoğun olduğu dönemde çekilen diziden şaşırtıcı şekilde etkilendiğini açıkladı.

"Scenes from a Marriage çok zordu" diyen 46 yaşındaki oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Oscar'ı seviyorum ama gerçek şu ki arkadaşlığımız hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. İyi olacağız, ama diziden sonra biraz nefes almaya ihtiyacım var gibiydi. O dizide o kadar çok 'seni seviyorum, senden nefret ediyorum' vardı ki.

Amerikalı oyuncu, geçmişte dostluklarının performanslarını kısmen derinleştirdiğini söylemişti:

Hayatımızın yarısından fazlasını arkadaş olarak geçirdik ve birbirimiz hakkında çok şey biliyoruz. Bu yüzden hiçbir şey söylemeden bile birbirimizi nasıl güldüreceğimizi biliyoruz. Neredeyse birbirimizin zihnini okuyabiliyoruz ama bu aynı zamanda birbirimizi gerçekten güçlü bir şekilde incitebileceğimiz anlamına da geliyor. Sahnelerde birbirimize nasıl ulaşacağımızı biliyoruz.


Independent Türkçe, Indiewire, Vanity Fair

DAHA FAZLA HABER OKU