NBA yıldızı Kevin Durant "Musk vs Zuckerberg kafes dövüşü" için safını seçti

Dövüş için tahminini yapan ünlü basketçi plaftormlar sorulduğunda, "benim için farkları yok" yanıtını verdi

34 yaşındaki Kevin Durant, kariyerinde iki kez NBA şampiyonluğuna ulaştı (Reuters)

NBA yıldızı Kevin Durant, son döneme damga vuran olası Elon Musk-Mark Zuckerberg dövüşünde tarafını belli etti. Ünlü basketbolcu, Meta CEO'su Zuckerberg'ün muhtemel bir karşılaşmada zafere ulaşan kişi olabileceğini söyledi.

CNBC'nin spor ve iş dünyasından isimleri buluşturan ve iki gün önce ABD'nin Los Angeles kentinde düzenlenen Game Plan'e katılan Durant şu ifadeleri kullandı:

Ben Zuckerberg'ü seçerdim çünkü gerçekten antrenman yapıyor. Bu yüzden bence epey kolay kazanır.

Phoenix Suns formasını terleten sporcu, Musk'ın Twitter'ı ve Zuckerberg'ün Threads'i hakkındaki bir soruya da rakip sosyal medya platformları arasında bir tercihi olmadığını söyleyerek yanıt verdi:

Ben her şeyde varım kardeşim. Threads, Instagram… Threads havalı, düşünceleri dışarı aktarmanın başka bir yolu… Hepsini seviyorum. Benim için bir farkları yok.

Sosyal medya platformları sayesinde hayranlarıyla temas kurabildiğini belirten Durant, gizli hesapları olduğunu açıkladı.

Ne olmuştu?

52 yaşındaki Musk'ın, Meta'nın patronunu Twitter'dan kopya çekmekle suçlamasının ardından, geçen ay iki teknoloji milyarderi dövüşmek üzere anlaşmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Twitter'ın sahibinin "Kafes dövüşüne hazırım" diye yazması üzerine Zuckerberg "Konum at" demişti.

Daha sonra her iki isim de podcast sunucusu ve jiu jitsu meraklısı Lex Fridman'la antrenman yapmıştı. Musk daha sonra eski UFC şampiyonu Georges St-Pierre'le antrenman seansına katılmıştı.

Ancak maçın gerçekten düzenlenip düzenlenmeyeceği belirsizliğini koruyor.

 

Independent Türkçe, CNBCEssentially Sports

DAHA FAZLA HABER OKU