Robert De Niro'nın sevgilisi Tiffany Chen: "Doğumdan sonra yüz felci geçirdim"

Çift nisanda kızları Gia'yı kucaklarına almıştı

(AFP)

Robert De Niro'nun partneri Tiffany Chen, kızlarının doğumundan sonra "tüm yüz fonksiyonlarını" kaybettiğini samimiyetle açıkladı.

45 yaşındaki anne, nisanda Gia'yı dünyaya getirmesinin ardından verdiği ilk röportajda CBS Mornings'in sunucularından Gayle King'e "doğum sonrası komplikasyonlarından" bahsetti. 

Tamamı cuma günü yayımlanacak röportajda Chen, King'e doğumdan sonra "yüzünde tuhaf bir his" olduğunu ve dilinin garipleştiğini söyledi.

Oyuncu şöyle dedi:

Eve döndüğümde her şey kendi üstüne çökmeye başlamıştı, sanki yüzüm eriyordu.

Yaklaşık bir hafta sonra, Chen yemek yerken ağzını hareket ettirememiş ve kelimelerini gevelemeye başlamış. Oyuncu, doktorunu aradığında yüzde felce yol açan nörolojik bir rahatsızlık olan Bell paralizisi geçirdiğini öğrendiğini söyledi.

Mayo Clinic'e göre Bell paralizisi "yüzün bir tarafındaki kaslarda güçsüzleşmeye" yol açsa da genellikle geçici olan bu rahatsızlık birkaç hafta içinde iyileşiyor. Chen'in deneyimindeyse yüzünün her iki tarafı da etkilenmiş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Akut periferik yüz felci" diye de bilinen rahatsızlık, yüzün aniden orantısız veya sarkık görünmesine ve iki gün içinde kötüleşmesine neden olabiliyor. Bell paralizisinin doğrulanmış bir nedeni yok. Öte yandan Yüz Felci Enstitüsü ( The Facial Paralysis Institute) çok sayıda vakayı hamilelik sonrası dönemdeki kadınlarla ilişkilendiriyor.

De Niro, kendisinin 6 çocuk babası olduğunu söyleyen ET Canada muhabirini düzelterek 7. çocuğu Gia Virginia'nın doğumunu duyurmuştu. Oyuncu, röportajı yapan kişiye "Daha yeni bir bebeğim oldu" demişti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CBS Mornings (@cbsmornings)


Baba (The Godfather) ve Sıkı Dostlar'la (Goodfellas) tanınan oyuncunun, eski eşi Diahnne Abbott'tan 51 yaşındaki Drena ve 46 yaşındaki Raphael adında iki çocuğu var ve eski kız arkadaşı Toukie Smith'le birlikte 27 yaşlarındaki ikiz oğulları Aaron ve Julian'a ebeveynlik yapıyor. Ünlü oyuncunun eski eşi Grace Hightower'dan da 25 yaşındaki oğlu Elliot ve 11 yaşındaki kızı Helen olmak üzere iki çocuğu var.

2 Temmuz'da De Niro en büyük torunu olan, Drena'nın 19 yaşındaki oğlu Leandro'yu iddiaya göre fentanil kullanımı nedeniyle kaybetmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Meltem Ergin

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU