Eski çocuk yıldızdan Jonah Hill'e suçlama: "Dilini boğazıma soktu"

"Hepimiz bir hayli sarhoştuk çünkü tabii ki faydacı erkekler biz reşit olmayanlara sürekli içki veriyordu"

39 yaşındaki komedyen ve aktör Hill'in eski sevgilisi, onu "kadın düşmanı bir narsist" olarak nitelendirmişti (AP/Instagram)

Bir dönem Nickelodeon'da yayınlanan komedi dizisi Zoey 101'in yıldızı Alexa Nikolas, aktör Jonah Hill'i 16 yaşındayken kendisini rızası olmadan öpmekle suçladı. Nikolas'ın iddiasına göre Hill, olay gerçekleştiği sırada 24 yaşındadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nikolas 8 Temmuz'da attığı bir dizi tweette, 16 yaşındayken aktör Justin Long'un evindeki bir partiye davet edildiğini söyledi. 

"Jonah Hill, bir noktada bize katıldı" diyerek sözlerine başlayan Nikolas, o geceyle ilgili "Hepimiz bir hayli sarhoştuk çünkü tabii ki faydacı erkekler biz reşit olmayanlara sürekli içki veriyordu" dedi. 

Nikolas o gece Hill'den "bir sigara" istediğini hatırladığını ifade etti ve Hill'in kendisine, eğer sigara istiyorsa onunla birlikte "hemen dışarıdaki" arabasına gitmesi gerektiğini, çünkü "tek başına" dışarı çıkmak istemediğini söylediğini anlattı.

Daha sonra Hill'le birlikte arabaya gittiklerini ve sigaraları ön koltuktan aldıklarını söyledi.

Eve dönerken ondan sigara istedim, hiçbir şey söylemedi ve beni kapıya iterek dilini boğazıma soktu. O kadar dehşete düşmüştüm ki onu üzerimden ittim ve içeri kaçtım.

Justin Long'un temsilcisi, Insider'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Yaklaşık 20 yıl önce yaşandığı iddia edilen bu durumdan Justin ilk kez haberdar oluyor. Justin, her türlü istismar mağdurunun acısını paylaşmakla birlikte, Nikolas'la ilgili ne olup olmadığı konusunda hiçbir bilgisi yoktur.

Insider'a konuşan Nikolas, o anda yaşananların fiziksel ve duygusal olarak yanlış olduğunu hissettiğini söyledi. 

Nikolas, Hill ve Long'un kendisini ve en yakın arkadaşını bütün gece içkiyle beslediklerini söyledi. 

O gece tecavüze uğramadım ama cinsel saldırıya uğradım. Yaptığı şey suçtu.

Nikolas'ın suçlamaları, ilişkileri sırasında kendisine duygusal istismarda bulunduğunu iddia eden Hill'in eski kız arkadaşı Sarah Brady'nin suçlamalarını takip etti.


Independent Türkçe, Insider, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU