MrBeast, Elon Musk'ı trolledi: Threads'deki bir takipçisine Tesla hediye etti

Tesla'nın kaputundaki Threads sembolü dikkat çekti

MrBeast'in hediye ettiği Tesla Model 3, 2017'de piyasaya sürülmüştü (Threads/@mrbeast)

YouTube yıldızı MrBeast, Elon Musk'ı trolledi. Ünlü fenomen, Twitter'ın rakibi Threads'deki bir takipçisine Tesla hediye etti.

Asıl adı Jimmy Donaldson olan YouTuber, Mark Zuckerberg'ün Meta'sının 5 Temmuz'da piyasaya sürdüğü Threads'de iki gün önceki paylaşımında şöyle yazmıştı:

Threads'in kullanıma açılmasını kutlamak için bu Tesla'yı 48 saat içinde rastgele bir takipçime vereceğim. İnsanların haberi olması için gönderiyi paylaşın.

Tesla'nın kaputundaki Threads sembolü de dikkat çekmişti.
 


Platformda 4 milyon takipçiye ulaşan YouTuber'ın gönderisi şimdiye dek yaklaşık 600 bin kez beğenildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

MrBeast, çekilişin kazananı iki gün önce duyurarak @mklord_ kullanıcı adlı kişinin Tesla'yı kazandığını açıkladı. Şanslı kişi, 15 saat önceki paylaşımında MrBeast'in kendisine "Ekibim sana yarın ulaşacak" dediğini yazdı.

Video paylaşım platformunda 2012'den beri aktif olan MrBeast, 2018'de az izlenen Twitch yayıncılarına ve YouTuber'lara binlerce dolar bağışlayarak ün kazanmıştı. Donaldson, izleyicilerinin büyük ödüller kazanma şansı elde ettiği yarışmalar düzenliyor.

MrBeast, Squid Game'deki oyunların benzerlerini gerçek hayatta düzenleyerek kazanana 500 bin dolar hediye etmişti. Donaldson ayrıca katarakt yüzünden görme sıkıntısı çeken ama ameliyata parası yetmeyen bin kişiyi ameliyat ettirmişti.

 

Independent Türkçe, Insider, News18

DAHA FAZLA HABER OKU