The Idol'ın kamera arkası fotoğrafları sızdı, izleyiciler inanamadı

"Bu tam anlamıyla bambaşka bir diziye benziyor... Ne büyük bir zaman ve para kaybı"

İlk günden beri içerdiği gereksiz çıplaklık ve seks sahneleri nedeniyle eleştirilen dizi, erken final yapmıştı (HBO)

HBO'nun tartışmalı dizisi The Idol'ın ilk günlerine ait kamera arkası fotoğrafları sızdı. Bu kareler, izleyicilere dizinin yaratıcısı Sam Levinson tarafından tamamen elden geçirilmeden önce nasıl göründüğüne dair fikir verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

@thisisnotahmad adlı Twitter hesabı, dizinin yaratıcısı Sam Levinson, yönetmenliği Amy Seimetz'den devralmadan önceki versiyonuna ait olduğu tahmin edilen üç fotoğraf paylaştı.

Fotoğraflarda, başroldeki Lily-Rose Depp, oyuncular ve set ekibiyle birlikte dizinin son halinde yer almayan bir pembe bir yatak odasında görülüyor.

Çekimler arasında kostümünü korumak için Hawaii desenli bir bornoz giyen oyuncu ve yanındakiler, Depp'in canlandırdığı pop yıldızı Jocelyn temalı posterler, kupalar, yastıklar ve diğer eşyaların önünde poz veriyor.

Yatak odasının bir hayranın mı yoksa Jocelyn'in kendi yatak odası mı olduğu net değil. Tweet'teyse şöyle yazıyor:

Amy Seimetz'in The Idol versiyonu, Jocelyn'in geçmişteki çocuk yıldızlığına gönderme yapan sahneler içerecekti.

Tweet şöyle devam ediyor:

"Sam Levinson'ın versiyonundaki en büyük kusurlardan biri, Jocelyn'in bir pop yıldızı olmasının hiçbir zaman gerçek gelmemesiydi, bu yüzden bunun detaylandırıldığını görmek güzel olurdu.

Diğer Twitter kullanıcıları da dizinin tamamen iki farklı versiyonu olmasına tepki gösterdi ve bir kullanıcı şunları yazdı: 

Bu tam anlamıyla bambaşka bir diziye benziyor... Ne büyük bir zaman ve para kaybı.

Bir diğeri ise şöyle dedi: 

Bu çok daha iyi gözüküyor. Lanet olsun. Gerçekten birilerinin neler olduğunu anlatmasını istiyorum.  

Bir başkası "Anlamlı bir mesajı olan bir dizi yapmak için kaçırılmış bir fırsat" diye yazarken, bir kişi de "Seimetz'in bölümünü yayınlayın, SOYULDUK" diye ekledi.

Rolling Stone'un martta yayımladığı haberle, Atlanta'nın yönetmeni Amy Seimetz'in dizinin yaklaşık yüzde 80'ini tamamlanmışken Nisan 2022'de diziden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

O dönemde HBO'dan Deadline'a yapılan açıklamada, ekibin "yeni bir yönde" ilerleyeceği ve "dizinin bu yeni yaklaşımına en iyi şekilde hizmet etmek için oyuncu kadrosunu ve ekibi buna göre ayarlayacağı" belirtilmişti.

Rolling Stone'un aktardığına göre Levinson yönetmenliği devraldığında, 75 milyon dolara mal olduğu tahmin edilen neredeyse bitmiş projeyi, yeniden yazmak ve çekmek için hurdaya çıkardı.

Rolling Stone'a prodüksiyon hakkında konuşan ve ismini vermek istemeyen bir ekip üyesi, "Weeknd tamamen kendisiyle ilgili bir dizi istiyor gibiydi, Sam de bu konuda hemfikirdi" demişti.

Ekip üyelerinden biri, dizinin Levinson'ın yönettiği hali için "Hicivden hicvettiği şeye dönüştü" yorumunu yapmıştı.


Independent Türkçe, Insider, Rolling Stone
 

DAHA FAZLA HABER OKU