Boris Becker, alacaklılar görmesin diye atlarını yatak odasında saklamış

Becker 2,5 milyon sterlin değerindeki varlık ve kredilerini gizlediği için 8 ay hapis yatmıştı

(AFP)

Boris Becker'ın eski eşi, tenis efsanesinin atları borç tahsildarlarından gizlemek için yatak odasında sakladığını iddia etti.

Tenis oyuncusunun ayrı yaşadığı eşi Lilly Becker, bu "komik" olayın 2017'de Becker'ın Mallorca'daki evinde gerçekleştiğini ileri sürerek, "atlar için vergi ödemek gerektiğini" ama "Boris'in ödemediğini" açıkladı.

Lilly Becker, The Sun'a "Adam ebeveyn yatak odasına girmeye çalışıyordu ama Boris oraya atları saklamıştı" dedi.

Onlar için vergi ödemeniz gerekiyor ama Boris ödememişti.

Yatak odasına girip bir atla karşılaşınca meselenin komik tarafını görüyorsunuz. Özür dilerim, bu çok komik.

Öte yandan 13 Temmuz'da yayımlanması planlanan iki bölümlük yeni belgesel serisi Boris Becker: Rise and Fall'da Becker'ın, ayrı yaşadığı eşinin iddialarını reddettiği öne sürülüyor.

2009'da evlenen çift daha sonra 2018'de ayrıldıklarını açıklamıştı.

Üç kez Wimbledon şampiyonu olan Becker, borçlarını ödememek için 2,5 milyon sterlin (yaklaşık 83 milyon TL) değerinde varlık ve krediyi sakladığı gerekçesiyle Nisan 2022'de iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Becker 8 ay hapis yatmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haziran 2017'de iflasını ilan eden Becker'ın alacaklılarına neredeyse 50 milyon sterlin (yaklaşık 1 milyar 660 milyon TL) borcu vardı ve Mallorca'daki mülkünün 3 milyon sterlinin (yaklaşık 100 milyon TL) üzerinde ödenmemiş kredisi bulunuyordu.

Aralık 2022'de serbest bırakılmasının ardından Becker, hapishanede geçirdiği süre boyunca her bir günü atlatabilmek için tüm "gücünü" ve "zihinsel enerjisini" kullanmak zorunda kaldığını ifade etmişti.

PA haber ajansına konuşan Becker, "Geri dönüp karara bakıyorum, duruşmaya bakıyorum, jüri üyelerine bakıyorum ve yaptığım bazı hatalara bakıyorum ama bunlar geçmişte kaldı, bitti" demişti.

Bu yüzden kabullenmek çok önemli. Hücrenin içinde yaşamayı öğrenmek de öyle. Hücre çok ıssız bir yer, bu yüzden sadece günü atlatmak için tüm gücünüzü ve zihinsel enerjinizi kullanmanız gerekiyor.

Ve eğer geriye biraz gücünüz ve enerjiniz kaldıysa, bunu geleceğe dair ümitli olmaya harcıyorsunuz.

Sanırım bunun bana öğrettiği şey de gerçekten anı yaşamaya çalışmak oldu çünkü bir sonraki haftanın ne getireceğini bilmiyoruz. Hatta bence en önemli ders de buydu.

The Independent yorum için Boris Becker'la temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU