İzleyiciler, Netflix'in popüler filmiyle ilgili uyarıyor: "Zamanınızı boşa harcamayın"

Yeni gerilim filminin başrolünde Succession'ın yıldızı Sarah Snook yer alıyor

Netflix seyircileri, dijital yayın platformunun en çok izlenen 10 film listesinde birinci sıraya çıkan yapımı izlememeleri için birbirlerini uyarıyor.

Platformun haftalık TV listesi genelde yeni çıkan yapımlarla dolup taşarken, öngörmesi daha zor olan film listesi genelde yeni çıkanlarla klasikler arasında değişkenlik gösteriyor.

Yönetmen Daina Reid'in, başrolünü Succession'dan Sarah Snook'un oynadığı yeni gerilim filmi Run Rabbit Run bu hafta ABD listesinin zirvesine çıktı.

Eleştirmenler, 28 Haziran'da Netflix'te yayımlanmasından bu yana filmi büyük ölçüde yerden yere vururken Clarisse Loughrey, The Independent için kaleme aldığı eleştirisinde filmin "sanki bir tür paranormal güvenlik kontrolü yapıyormuş gibi yaygın izlekleri ardı ardına sıraladığını" ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film halihazırda, eleştirileri derleyen internet sitesi Rotten Tomatoes'ta 100 üzerinden 38 puana sahip. Yine de bu düşük puana rağmen çok sayıda Netflix kullanıcısı filme bir şans vermeye karar verdi; bu yüzden de film en üst sıralarda yer alıyor.

Ancak artık kullanıcılar diğerlerine, Run Rabbit Run'ı izleyerek "hayatlarının iki saatini boşa harcamamaları" uyarısında bulunuyor.

Bir izleyici "Run Rabbit Run berbat, sakın seyretmeyin" diye tweet atarken, bir başkası da "Gerçekten de söylendiği kadar kötü. Büyük hayal kırıklığı" diyerek ona katıldı.
 

Run Rabbit Run
Sarah Snook, Run Rabbit Run'da (Netflix)


Üçüncü bir kişiyse şöyle dedi:

Bugüne kadar izlediğim en kötü filmlerden biri olabilir.

Diğer bir seyirci de "Eğer Run Rabbit Run'ı izlemeyi düşünüyorsanız, İZLEMEYİN" diye yazdı.

Hayatımın o iki saatini asla geri alamayacağım.

Öte yandan olumsuz yorumlara katılmayanlar da var. Bir izleyici, "Run Rabbit Run harika bir korku filmi. Pek çok sürprizden bahsedilmemiş" diye karşı çıktı.

Bir diğeriyse, "Rotten Tomatoes'ta neden bu kadar kötü puan aldığını" sorgulayarak, filmin "özellikle bir Avustralya filmi için gerçekten iyi yapıldığını" savundu.

Başka bir kullanıcı da şöyle dedi:

Çok kişinin bunun fazlasıyla yavaş ve sıkıcı olduğundan bahsettiğini duydum ama bence eski travmaların tekrar su yüzüne çıktığı gayet iyi bir yapımdı.

35 yaşındaki Snook, kızı tuhaf davranışlar sergilemeye başladıktan sonra yaşam ve ölümle ilgili sıkı sıkıya bağlı olduğu inançlarıyla yüzleşmek zorunda kalan doğurganlık doktoru Sarah rolüyle Netflix'in gerilim filminin başrolünde yer alıyor.

The Independent'ın film hakkındaki iki yıldızlı incelemesini buradan okuyabilirsiniz.

Run Rabbit Run, HBO'nun mayısta sona eren, muazzam derecede popüler dizisi Succession'da canlandırdığı ve ödüllere aday gösterilmesini sağlayan Shiv Roy rolünün ardından Avustralyalı aktrisin son projesi oldu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU