The Idol'ın ters köşe finalini böyle anlattılar: "En çılgın deneyim"

"Sapkın işkence pornosu" diye eleştirilen dizinin başrol oyuncusu ve yaratıcısı konuştu

Erken final yapan dizi, içerdiği gereksiz çıplaklık ve seks sahneleri nedeniyle tartışma yaratmıştı (HBO)

HBO'nun tartışmalı dizisi The Idol, pazar günü sona erdi ve dizinin ilk 4 bölüm boyunca anlattığı hikayede çarpıcı bir farklılık yarattı.

Jocelyn Forever (Daima Jocelyn) başlıklı 5. bölüm, Lily-Rose Depp'in canlandırdığı pop yıldızı karakterinin aslında herkesi yanılttığını gösterdi. Sezon finali, Jocelyn'in Tedros tarafından manipüle edildiğine herkesi inandırdığı zamanlarda bile, aslında dizginleri elinde tuttuğunu ortaya koyuyor.

Depp, sezon finaliyle ilgili Deadline'a "Bence seyircilerin çoğu belki de ilk birkaç bölümü izleyecek ve bu adamın ondan faydalandığını düşünecek" dedi ve ekledi:

Sonunda Tedros, Jocelyn'in tüm bu süre boyunca ne yaptığını tam olarak bildiğini fark ediyor.

Jocelyn'in Tedros'a düşmanca davranması nedeniyle oldukça gergin bir şekilde açılan final bölümünde, artık ipler el değiştirmeye başlıyor. Jocelyn, Tedros'u yakın çevresinden uzaklaştırken, gizemli gece kulübü sahibi de artık kontrolün kendisinde olmadığını fark ediyor.

Lily-Rose Depp, canlandırdığı karakterle ilgili şunları söyledi:

Jocelyn çok hesaplı ve stratejik bir insan. Ne istediğini çok iyi biliyor ve bunu elde etmek için her şeyi göze alıyor. Tedros onun ilham perisiydi ve ondan ihtiyacı olanı aldı.

Dizinin yaratıcısı Sam Levinson, tartışmaların merkezindeki karakterle ilgili daha fazla bilgi vererek şunları söyledi: 

Sezon boyunca Jocelyn ilham arayışında oldu. Rahatsız edici bir yere gitmek istiyor ve nihayetinde bir sonraki şarkıyı, bir sonraki albümü arıyor. Tedros bu yaratıcı kilidin açılması için bir kanal haline geliyor.

Jocelyn'in "söyleyecek bir şeyi varmış gibi hissetmek için etrafındakileri yutması gerektiğini" söyleyen Levinson, Tedros'un aslında "kurban haline geldiğini" de sözlerine ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Final, izleyiciyi Jocelyn'in evinin dışına çıkaran birkaç bölümden biri. Bölümün sonu, The Weeknd'in kendi After Hours turnesi sırasında Los Angeles'taki SoFi Stadyumu'nda çekildi. Levinson, konserin ilk bölümünde Depp'in sahnede yaptığı konuşmayı çekebildiklerini ancak istediklerini yapmak için fazla zamanları olmadığını söyledi.

"Bunu temelde 70 bin kişilik canlı bir izleyici kitlesiyle çekiyoruz. Bunu yapmak için iki çekimimiz var" diyen Levinson ekledi:

Cuma gecesi ve Cumartesi gecesi konserimiz vardı. Ya başarırız ya da başaramayız.

Depp, baskı altında sinirlerinin bozulmasını engellemek için kendisine sadece Jocelyn'in ne yapacağını sorduğunu anlattı ve "Oraya çıkarken elbette gergindim ama sadece Jocelyn şapkamı takmaya çalıştım" dedi. 

Sanırım hayatımda yaşadığım en çılgın deneyimlerden biriydi. Sezon boyunca yaşadığı her şey, sonunda ona doğru gelen bir şey buldu.


Independent Türkçe, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU