İzleyiciler The Idol'ın finaline ateş püskürdü: "Ağzım açık kaldı"

İlk günden beri içerdiği gereksiz çıplaklık ve seks sahneleri nedeniyle eleştirilen dizi, erken final yaptı

Sansasyon yaratan dizi, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından "toksik erkek fantezisi" olarak nitelendiriliyor (HBO)

HBO'nun cinsel içerikli sahneleleriyle tartışma yaratan dizisi The Idol, dün gece yayımlanan sezon finaliyle şimdilik sona erdi ve tüm sezon olduğu gibi izleyiciler sosyal medyada diziyi yerden yere vurdu.

Dizi, tuhaf gece kulübü sahibi Tedros'la tanıştıktan sonra hayatı altüst olan pop yıldızı Jocelyn'i takip ediyordu. Jocelyn'i canlandıran Lily-Rose Depp, geçen hafta verdiği röportajda dizideki seks sahnelerini canlandırmaktan heyecan duyduğunu söylemişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jocelyn'in arkadaşı ve asistanı Leia'nın itirazlarına rağmen Tedros'un yanına taşınması ve tekinsiz Tedros karakteri tarafından hayatının kontrolününün tamamen ele geçirilmesi uzun sürmemişti.

Jocelyn Forever (Daima Jocelyn) başlıklı final bölümünde Jocelyn, sonunda Tedros'a karşı gelmeyi başarıyor. Ancak daha sonra hayatına geri dönmesine izin veriyor. Ama bu sefer Jocelyn, Tedros'u kullanmaya başlıyor ve izleyiciler pop yıldızının manipülatif geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenme şansı buluyor.

İzleyiciler, finalin ardından sosyal medyada düşüncelerini dile getirmekten geri durmadı. Bir kullanıcı, Twitter'da durumu kısa ve öz bir şekilde özetledi:

Bu saçma sapan dizi bitti.

Dizinin sonunda, "sette toksik bir çalışma ortamı olduğu" iddialarını yalanlamak amacıyla eklendiği tahmin edilen kamera arkası görüntüleri de yer aldı. 

Dizinin pek çok hayranı The Idol'ın sadece 5 bölümden sonra sona ermesine şaşırdı. Dizi 2021'de ilk duyurulduğunda 6 bölüm olacağı açıklanmıştı.

Çoğu kişi dizinin sonunu beğenmedi. Bir kişi, "Böyle bittiğine göre dizinin amacı neydi? Bu son yüzünden korkunç ve sıkıcı bir zaman kaybı" diye yazdı.

Bir diğer sosyal medya kullanıcısı diziyle ilgili şunları söyledi:

Tüm o tartışmalardan sonra The Idol, gerçekten de The Weeknd'in vampir Jedi gibi giyip bazı garip argo sözler söylediği 5 bölümden ibaret oldu.

Bir izleyiciyse Jocelyn'in kreatif direktörü Xander'ı canlandıran Troye Sivan'ı övdü:

Güle güle, Troye Sivan sen tüm diziden daha büyüktün. The Idol, seni özlemeyeceğiz.

Onunla aynı fikri paylaşan bir diğer izleyici de, "The Idol'la ilgili tek iyi şey Troye Sivan'ın performansıydı" diye yazdı.

Dizinin finalini şaşkınlıkla karşılayan bir kullanıcı da şu ifadeleri kullandı:

Nasıl hissedeceğimi bilmiyorum... Ağzım açık kaldı.


Independent Türkçe, Daily Mail, Variety
 

DAHA FAZLA HABER OKU