Tom Cruise'un "iki film birden" planı: Barbie ve Oppenheimer

Gişe savaşlarını başlatacak filmlerin gösterim tarihleri yaklaşırken Tom Cruise sessizliğini bozdu

Tom Cruise'un 7. kez ikonik ajan Ethan Hunt'ı canlandıracağı Görevimi Tehlike 7, Türkiye'de 14 Temmuz'da gösterime girecek (Paramount) 

Tom Cruise, Barbie ve Oppenheimer'ın da aralarında bulunduğu gişe rekortmeni yaz filmleri hakkındaki düşüncelerini paylaştı. 60 yaşındaki aksiyon yıldızı, yeni filmiyle gişede büyük bir rekabete hazırlanırken hem Oppenheimer hem de Barbie'yi izlemek istediğini söyledi.

2023 yazı büyük sinema filmleriyle dolu olacak. 30 Haziran'da Indiana Jones ve Kader Kadranı (Indiana Jones and the Dial of Destiny), 12 Temmuz'da da Tom Cruise'un gişe rekorları kıran Görevimiz Tehlike (Mission Impossible) serisinin 7. halkası Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm (Dead Reckoning Part One) gösterime girecek.

21 Temmuz'da da yazın en iddialı iki filmi, Christopher Nolan'ın yönettiği Oppenheimer ve Greta Gerwig imzalı Barbie izleyiciyle buluşacak. Bu yazın gişe savaşlarının bu iki film arasında geçmesi bekleniyor.  

Tom Cruise, Barbie ve Oppenheimer da dahil olmak üzere bu yaz vizyona girecek pek çok heyecan verici film hakkında yorum yapmak üzere Twitter'a girdi.

Aksiyon yıldızı, Harrison Ford'u 40 yıldır sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden biri olan Indiana Jones'u canlandırdığı için tebrik etti.

Cruise ayrıca, kendisinin ve Görevimiz Tehlike'nin yönetmeni Christopher McQuarrie'nin yaz filmlerinin afişleri önünde çekilmiş fotoğraflarını da paylaştı. 

Cruise, kendi filminin vizyona girmesinden bir hafta sonra Barbie ve Oppenheimer arasında gerçekleşecek büyük gişe savaşından pek de memnun değil. Haberlere göre Cruise, Görevimiz Tehlike 7'nin gösterileceği salonları aldıkları için Oppenheimer ve Barbie'ye öfkeli.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cruise'un filmi Görevimiz Tehlike 7, vizyona girdiği ilk hafta tüm IMAX salonlarında gösterilecek. Ancak Oppenheimer, IMAX'le özel anlaşması gereği gösterime girdiği ilk üç hafta tüm salonlarda oynatılacak. 

Öte yandan Görevimiz Tehlike serisinin son halkısı, ilk belirlemelere göre Oppenheimer'dan daha büyük bir açılış yapması beklenen Barbie'yle de rekabet etmek zorunda.

IMAX CEO'su Rich Gelfond, Cruise'un yaz vizyon programına ilişkin öfkesine yanıt vererek, Oppenheimer'ın üç haftalık özel gösterimini tamamlamasının ardından Görevimiz Tehlike 7'nin IMAX salonlarına dönmesini umduğunu söyledi.

Perde arkasında bazı çatışmalara neden oluyor gibi görünse de tüm sinemaseverler gibi Tom Cruise da Barbie ve Oppenheimer arasındaki büyük gişe savaşı için heyecanlı görünüyor. 


Independent Türkçe, Screenrant, Entertaintment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU