Secret Invasion'da rol alan Emilia Clarke "spoiler" paranoyasını anlattı

"İlk birkaç gün telefonumdan SIM kartı bile çıkardım"

Emilia Clarke, Game of Thrones'ın ardından ilk kez Secret Invasion'la televizyona dönüyor (Marvel)

Disney+'ın Marvel yapımı Secret Invasion dizisinde rol alan Emilia Clarke, "spoiler" korkusu nedeniyle yaşadığı paranoyayı anlattı.

Prodüksiyonun başlamasıyla birlikte çok ciddi önlemler aldığını belirten Clarken, "Eğer otel odamda belirli bir zamanda fotoğraf çekersem hayranların bazı şeyleri çözebileceği söylendi. Ben de ilk birkaç gün telefonumdan SIM kartı bile çıkardım" diye konuştu.

Marvel'in güvenlik ekibiyle yaptığı görüşmeden sonra dehşete düştüğünü söyleyen Clarke, "Bir şey söylersem bir adam gelecek ve beni öldürecek diye düşünüyordum" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapımla ilgili koruma seviyesinin yüksek olmasının Game of Thrones'dakine oranla işini kolaylaştırdığını belirten Clarke, "Birileri gelip bir şey sorduğu zaman, 'Dostum, bu Marvel. Bir şey söyleyemem' diyebiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Game Of Thrones'da Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Clarke, dizinin sonlarına doğru yaşanan sızıntıların ardından HBO'nun da güvenlik protokollerini değiştirerek Marvel'i model aldığını söyledi.

Clarken, "Dizin yapımcıları David [Benioff] ve Dan [Weiss] ile konuştuğumda Marvel gibi yapmak istediklerini gördüm. Marvel'den öğreniyorduk. Marvel ne yapıyorsa onu yapmak istiyorduk. Bu nedenle hiçbir şeyin basılı olmamasına karar verildi. Sonrasında ben ve Peter Dinklage, 'Kağıt üstünde olmazsa repliklerimi öğrenemem' diye isyan ettik" dedi.

Clarke'ın Secret Invasion'daki rol arkadaşı Samuel L. Jackson da Avengers filmlerindeki senaryosu sızdığında Marvel ekibinin konuya yaklaşımıyla ilgili konuştu.

Jackson, "Birileri benim Avengers senaryomun bir kopyasını çıktı alıp internette satış koymuştu. Kanada'da çekimdeydim ve Marvel Kanada'ya geldi. Senaryo prodüksiyon ofisinde çekilmişti. Kimin yaptığı buldular. O kişi ayrılmış ve ülkeyi terk etmişti. Bunun üzerine senaryo için sahte bir alışveriş ayarladılar. Ancak kimse gelmedi. Çılgıncaydı" diye konuştu.


Independent Türkçe, Insider, EW

DAHA FAZLA HABER OKU