Turist ve kanguru birbirine girdi

İnatçı hayvan, bir türlü geri adım atmadı

Avustralya'da hayvanat bahçesine giden ABD'li turist, kanguruyla kavgaya tutuştu. Turistin kızı o anları 11 Haziran'da TikTok'ta paylaştı.

Batı Avustralya eyaletindeki Cohunu Koala Parkı'nda çekilen videoda kangurunun, Courtney Carter adlı ziyaretçinin peşinden gittiği görülüyor.

Talihsiz kadın, hayvandan kurtulmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Bunun ardından adı açıklanmayan ABD'li turist devreye girip kanguruyu uzaklaştırmaya çalışıyor. Kanguru daha sonra turiste saldırıyor. Adamın da karşılık vermesiyle ikili birbirine vurmaya başlıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kangurunun kovaladığı kadının oğlu Marley Carter'da turiste yardım için geliyor. Hayvanat bahçesindeki bir personel en sonunda araya girip turist ve Marley Carter'a uzaklaşmalarını tavsiye edince kavga sona eriyor.

Courtney Carter, 9News kanalına o anları şöyle anlattı:

Kanguru ayakkabılarımı tırmalamaya başladı. Ben ve oğlum uzaklaşmaya başladık. Hayvan daha sonra arkamda zıplayarak çok yakından beni takip etti.

Courtney Carter çığlık attığını ve ABD'li turistin yardımıyla kurtulduğunu ifade etti.

Avustralya'da kangurular nadiren insan öldürüyor. Eylül 2022'de bir kişi kangurunun saldırması sonucunda hayatını kaybetmiş, bu olay 1936'dan beri kaydedilen ilk vaka olmuştu.

 

Independent Türkçe, Insider, 9News

DAHA FAZLA HABER OKU