Conor McGregor, NBA Finalleri'nde cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor

UFC yıldızının avukatı suçlamayı reddederek, McGregor'ın "sindirilemeyeceğini" söyledi

(Reuters)

UFC yıldızı Conor McGregor, Miami Heat'in NBA Finalleri'nde çıktığı maçta tuvalette bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Miami Polis Teşkilatı, İrlandalı dövüşçüye yönelik iddialar üzerine teşkilatın Özel Mağdurlar Birimi'nin soruşturma başlattığını doğruladı.

Mağdur olduğu ileri sürülen kadının avukatı Ariel Mitchell, müvekkilinin iddiaya konu olay esnasında giydiği kıyafetleri adli tıp testlerinin yapılması için dedektiflere teslim ettiğini The Independent'a söyledi.

Mitchell açıklamasında, "Müvekkilim pazar günü polise gitmiş ancak geri çevrilmiş ve meseleyi sürdürmeden önce hukuki danışmanlık alması teşvik edilmiş. Daha sonra benimle görüştü ve çarşamba günü ihbarda bulunduk" dedi.

Müvekkilim sadece tek bir şey istiyor, o da adalet. Adaletin yerini bulması için yola çıktı ve ben de buna ulaşmasını sağlayacağım.

McGregor'ın avukatı Barbara Llanes, The Independent'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İddialar gerçek dışı. Bay McGregor sindirilemeyecek.

Mitchell, mağdur olduğu iddia edilen kadının NBA ve Heat güvenlik görevlilerince arkadaşından ayrıldığını ve kendini salonun erkekler tuvaletinde bulduğunu söylüyor. Avukat, McGregor'ın kadını öptüğünü ve cinsel ilişkiye girmeye zorladığını öne sürüyor.

Mitchell, McGregor'ın daha sonra kadını duvara yaslanmaya zorlayarak cinsel ilişki kurmaya çalıştığını iddia ediyor. Avukat, müvekkilinin nihayetinde McGregor'a dirsek attığını ve tuvaletten kaçtığını söylüyor.

Miami Heat'ten yapılan açıklamada, "İddiaların farkındayız ve kapsamlı bir soruşturma yürütüyoruz. Soruşturmanın sonucunu beklerken daha fazla yorum yapmayacağız" dendi.

İddiaya konu hadise, McGregor'ın Miami Heat maskotuyla birlikte gerçekleştirdiği ve profesyonel dövüşçünün yüzüne yumruk attığı kostümlü kişinin hastaneye kaldırıldığı gösteriyle aynı gece meydana geldi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU