Tom Holland: Bir yanım Örümcek Adam'ı bırakmak istiyor

"Bir yanım başım dik ayrılmak ve bayrağı sıradaki şanslı çocuğa devretmek istiyor"

(AP)

Tom Holland, bir yanının Örümcek Adam (Spider-Man) serisinden ayrılmak istediğini açıkladı.

Serinin birçok filminde Peter Parker (namı diğer Örümcek Adam) rolünü üstlenenen 27 yaşındaki aktörün kendi üçlemesi de çekilmişti: Örümcek Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming/2017), Örümcek Adam: Evden Uzakta (Spider-Man: Far From Home/2019) ve Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home).

Holland, The Hollywood Reporter'a verdiği yeni röportajda, 4. Örümcek Adam filmiyle "ilgili biraz tedirgin" hissettiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, "Sanırım [başka bir film yapmak için] sebep bulduk" dedi.

Yaratıcılık bakımından durduğumuz yerden gerçekten ama gerçekten memnunum. Ama aynı zamanda bununla ilgili biraz tedirginim.

Holland, "tüm serilerin 4. filmleriyle ilgili biraz damgalama olduğuna" inanıyor.

İlk serimizde turnayı gözünden vurduğumuzu hissediyorum ve bir yanım başım dik uzaklaşmak ve bayrağı bu karaktere hayat verecek sıradaki şanslı çocuğa devretmek istiyor.

Halihazırda Holland, Daniel Keyes'in 1981 tarihli Billy Milligan'ın Zihinleri (The Minds of Billy Milligan) romanından uyarlanan yeni psikolojik gerilim dizisi The Crowded Room'un (Kalabalık Oda) başrolünü canlandırıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapıma ismini veren Danny Sullivan karakterini canlandıran Holland, dizide Amanda Seyfried, Emmy Rossum ve Sasha Lane'le beraber rol alıyor.

Uncharted'ın yıldızı önceki haftalarda verdiği bir röportajda, The Crowded Room'daki çalışmasını "şimdiye kadar yaptığı en zor ama eşit derecede, muhtemelen en tatmin edici iş" diye tanımladı.

"Danny yorucu bir karakter. Her gün o yerlere gitmek, o saç modelini kullanmak, New York sokaklarında çekim yapmak zordu. Çekmesi kolay bir dizi değildi" diyen Holland öte yandan çıkan sonucu izlediğinde "inat edip sonuna kadar gittiği için mutlu olduğunu" da sözlerine ekledi.

The Crowded Room, Apple TV+'ta izlenebilir.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU