Succession'ın Kendall'ı final bölümüne dair bir itirafta bulundu

Kendall Roy'u canlandıran yıldız, "Nasıl içmezdim, bilemiyorum" dedi

Kieran Culkin, Sarah Snook ve Jeremy Strong, Succession'da (HBO)

Jeremy Strong, Succession'ın finalinde görünen iğrenç smoothie'yi gerçekten içtiğini itiraf etti.

HBO'nun Birleşik Krallık'ta Sky ve NOW'da yayımlanan, beğenilen dizisi 29 Mayıs Pazartesi günü erken saatlerde çarpıcı sonuna ulaşmıştı.

Bu yazının devamı Succession'ın finaline dair spoiler içerir...

Sözkonusu bölümde Kendall Roy (Strong), kız kardeşi Shiv'in (Sarah Snook) kendisini desteklemeyi kabul etmesi üzerine Waystar RoyCo'nun patronu olmaya hazırlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Shiv, diğer kardeşi Roman'la (Kieran Culkin) birlikte blenderda tiksindirici bir içecek hazırlıyor ve kardeşlerini keyifle kabul testine tabi tuttukları sahnede Kendall bunu içmeye zorlanıyor.

"Krallara layık bir öğün" diye tanımlanan karışım çiğ yumurta, Tabasco sosu, süt, ekmek kırıntıları, kakao tozu, tarihi geçmiş turşu ve Kendall'ın kız kardeşinin tükürüğü dahil bir dizi keskin bileşen içeriyor.

Finalin yayımlanmasının ardından Succession podcasti'nde konuşan ve metot oyunculuğuyla tanınan Strong, smoothie'yi gerçekten içtiğini açıkladı.

44 yaşındaki oyuncu, "Bunu sadece birkaç kez yaptık, sonra dışarı çıktım, öğürdüm ve okyanusa dalıp saçlarımı yıkadım" dedi.

Yani evet, içtim. Nasıl içmezdim, bilemiyorum. Kendall bunu o kadar çok istiyordu ki ne olursa olsun içecekti, evet ama iğrençti.

The Independent'ın incelemesini ve uzun metrajlı finalin özetini buradan okuyabilirsiniz.

Succession'ın yaratıcısı Jesse Armstrong final bölümünün ardından, dizinin beklenmedik sonunun neden "doğru" olduğunu açıklayan bir röportaj vermişti.

Sonun tam ne anlama geldiğine dair bir analiz için The Independent'ın, Succession'ın akıllara kazınan final sahnelerine dair açıklamasını buradan okuyabilirsiniz.

Bölümün yayımlanmasından sonra Snook da samimi bir Instagram gönderisiyle oyuncu arkadaşlarına övgülerini paylaştı.

Snook, "Bu dizinin benim için ne anlama geldiğini ifade etmek zor. Gitme imkanı kazandığım yerler, birlikte çalışabildiğim muazzam yetenekler… Her şeyin bitmesi kalbimi kırıyor" diye yazdı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU