Britney Spears'a "Colin Farrell'la yattıysan korna çal" yazılı tampon çıkartması hediye etmiş

"Colin daha sonra barışmayı denedi ama son sözü Britney söyleyecek"

Spears'ın 29 yaşındaki eşi Sam Asghari'yle olan evliliğinin sallantıda olduğu iddia ediliyor (AP)

Pop yıldızı Britney Spears, yakında yayımlanacak olan anı kitabı nedeniyle hukuki sorunlar yaşıyor olabilir ama en ünlü kaçamaklarını anlatmak için son derece istekli.

Spears'ın hayatına dair her şeyi anlattığı otobiyografisinin yayın tarihi, iki Hollywood yıldızıyla ilgili olduğu düşünülen müstehcen detaylar nedeniyle ertelenmişti. Magazin dünyasının çalkalanmasına neden olan haberin yayımlanmasından yalnızca birkaç gün sonra bu yıldızlardan birinin kimliği ortaya çıkmış olabilir.

Özür dileyip barışmaya çalışmış

The Sun'ın haberine göre 41 yaşındaki Spears'ın şubat 2022'de Simon & Schuster'la 15 milyon dolarlık anlaşma imzaladığı kitap, şarkıcının 2003'te Oscar adayı Colin Farrell'la yaşadığı kısa kaçamağı konu alacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kaynakların iddiasına göre kitapta Farrell'ın Spears'a yolladığı tuhaf bir hediyeyle ilgili detaylar yer alıyor: "Colin Farrell'la Yattıysan Korna Çal" yazılı bir tampon çıkartması!

Hollywood'un "kötü çocuğu"

2000'li yılların başında Hollywood'un yükselen yıldızlarından biri olan ve o dönemde "kötü çocuk" olarak da ün salan Farrell'ın, söylentilere konu olan tampon etiketini gönderdiğini kabul edip etmediği belli olmasa da hatalı olduğunu kabul ederek Spears'la barışmaya çalıştığı bildiriliyor.

Kaynak, "Britney kitap için 2000'li yıllardaki hayatının olağanüstü duygusal zorlukları ve sıkıntılarını anlatıyor" dedi.

Bunlar onun için özellikle zor hatıralar ve anlatılması güç deneyimler. Ancak Britney o günlerde Colin'le yaşadığı deneyim de dahil olmak üzere bekar bir kadın olarak pek çok başka macera da yaşadı.

Colin'le geçirdiği zamanı kağıda dökmek ve kendi perspektifinden sunmak istiyor.

"Farrell'ın o dönemde Hollywood'un en yakışıklı genç aktörü olduğunu" hatırlatan kaynak Britney'nin, aktörün kendisine duyduğu ilginin büyüsüne kapıldığını" da sözlerine ekledi.

colin.JPG
The Banshees of Inisherin'deki performansı Colin Farrell'a ilk Oscar adaylığını getirmişti (AP)


İsmi açıklanmayan kaynak Spears'ın, aktörün her şeyi bir şaka gibi görmesi karşısında şoke olduğunu söyledi: 

Araba etiketi ortaya çıktığında çok rahatsız oldu ve aynı zamanda öfkelendi. İnsanların ona gülüyor olmasından nefret ediyordu.

Colin daha sonra barışmayı denedi ve abartılı davranışlarının kendi hayatındaki sorunlardan ve uyuşturucuya karşı verdiği savaştan kaynaklandığını açıklamaya çalıştı. Ancak son sözü Britney söyleyecek.

Farrell, o dönemde yaşadığı madde bağımlılığı sorunlarını Late Show'da itiraf etmişti.

Farrell'ın kitapla ilgili yayıncı Simon & Schuster'la resmi olarak temasa geçen iki ünlüden biri olup olmadığı kesin olarak bilinmiyor.


Independent Türkçe, The Sun, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU