Taylor Swift, sıradaki "Taylor'ın Versiyonu" albümünü duyurdu

Taylor's Version albümünde daha önce duyulmamış 6 parça yer alacak

(AFP)

Eski albümlerini "Taylor's Version" (Taylor'ın Versiyonları) adıyla yeniden kaydederek yayımlayan Taylor Swift, sıradaki albümün 2010 tarihli Speak Now olacağını açıkladı.

Şarkıcı ve şarkı yazarı, yapımcı Scooter Braun'la yaşadığı telif hakları anlaşmazlığı nedeniyle bugüne kadar çıkardığı eserlerin büyük bir bölümünü halihazırda yeniden kaydediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Swift daha önce 2021'de eski albümlerini Fearless (Taylor's Version) ve Red (Taylor's Version) adlarıyla yeniden yayımlamıştı.

Ünlü şarkıcı sosyal medyada paylaştığı bir açıklamada yeniden kaydedeceği bir sonraki albümünün, üçüncü albümü Speak Now olacağını duyurdu.

Sanatçı, "Benim Speak Now versiyonumun 7 Temmuz'da (tam da 9 Temmuz öncesi, anlayan anladı) çıkacağını duyurmak bana büyük bir gurur ve sevinç veriyor" diye yazdı.

Tamamen kendi yazdığım Speak Now'ı ilk kez 18-20 yaşlarımda yaptım.

Hayatımın bu dönemindeki şarkılar acımasız dürüstlükleri, filtrelenmemiş günlük tarzı itirafları ve vahşi hüzünleriyle öne çıkıyordu. Bu albümü seviyorum çünkü bir büyüme, çırpınma, uçma ve yere çakılma hikayesi anlatıyor... ve bunu anlatmak için yaşıyor.

Mahzenden çıkardığım 6 ekstra şarkıyla 7 Temmuz'da Speak Now (Taylor's Version)'ı sizlerle birlikte kutlamak için kesinlikle sabırsızlanıyorum.

 


Trend olan Eras turnesinin bir kısmını halihazırda geride bırakan Swift, bir görsel aracılığıyla bir mesaj daha ekledi:

Bu albüme her zaman benim albümüm olarak baktım ve bunu söylerken boğazımdaki yumru titreyen bir sese dönüşüyor. Senin sayende sevgili okuyucu, sonunda benim albümüm olacak.

Bana olan inancınızla birlikte, bu müziğin şimdiye kadar benim olan en iyi şey olduğunu düşünüyorum.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU