Saygı Öztürk: Seçim akşamı AA, yine “AAAA" dedirtecek mi? Yetkilileri açıkladı

Öztürk, “AA yöneticileri ‘Eğer verdiğimiz hizmette en küçük bir aksaklık görülürse, hizmet alanlar bizi savcılığa şikayet etsin’ diyecek kadar kendilerine güveniyorlar” ifadelerini kullandı

AA Genel Müdür Yardımcısı Yahya Bostan, Sözcü yazarı Saygı Öztürk, AA Genel Müdürü Serdar Karagöz, seçim odasında. Fotoğraf: Sözcü

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, 31 Mart 2019’daki İstanbul seçiminde Binali Yıldırım’ı önde gösterir biçimde veri akışını durduran Anadolu Ajansı’nın (AA) yöneticileriyle konuştu.

Genel Müdür Serdar Karagöz “Her türlü önlemi aldıklarını, bunlar arasında AA'ya yapılabilecek siber saldırılara karşı teknik önlemlerin de bulunduğunu, seçim gecesi elde edilecek tüm verilerin müşterileriyle kesintisiz paylaşılacağını” söyledi.

Öztürk, AA Genel Müdürü Serdar Karagöz ve Yardımcısı Yahya Bostan'la bir araya geldiğini kaydederek, “Her şeyi açık yüreklilikle anlattılar. ‘Eğer verdiğimiz hizmette en küçük bir aksaklık görülürse, hizmet alanlar bizi savcılığa şikayet etsin’ diyecek kadar da kendilerine güveniyorlar” ifadelerine yer verdi.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

 

Sözcü

DAHA FAZLA HABER OKU