Erkan Baş, "Halkın Kampanyasını" anlattı: Yurttaşın dayanışmasına ihtiyacımız var

TİP Genel Başkanı Erkan Baş yurttaşlara dayanışma çağrısında bulundu. Baş, "Ancak böyle Süleyman Soylu ile Ahmet Şık rekabet edebilir. Ancak böyle Fuat Oktay ile Ozan Bingöl rekabet edebilir. Halk devreye girerse yapabiliriz" diye konuştu

Fotoğraf: TİP

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, partisinin seçim kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

TELE1 yayınına katılan Baş, partisinin hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yurttaşların halkinkampanyasi.org adresi üzerinden TİP’e destek olabileceğini söyleyen Baş "Onların milyonlarca dolarlık reklam kampanyaları karşısında bizde onlarda olmayan bir şey var, halkın gücü var" dedi.

"Halkı göreve çağırıyoruz"

Baş şunları kaydetti:

Bütün yurttaşlarımıza çağrı yapıyorum buradan. Biz kampanyamızı ancak sizlerin desteğiyle, sizlerin dayanışmasıyla, sizlerin katılımıyla geçirebiliriz. Bizim billboardlara verecek paramız yok. Ama halkinkampanyasi.org sitesinde bir malzeme çantası hazırladık. Her yurttaşımız buraya girebilir ve TİP’in seçim kampanyasının parçası olabilir.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ne yapabilir? Orada bir malzeme çantası var. Diyoruz ki: Siz TİP’i destekleyen videolarınızı yapabilirsiniz. Yapın, yayın. ‘TİP Benim’ deyin tişörtler tasarlayın, kendiniz giyin. Billboardlara para vermiyoruz ya yurttaştan şunu istiyoruz: Size göre TİP’in propagandasının nasıl işleyeceğine inanıyorsanız, en etkili nasıl olacaksa bunu lütfen tişört yapın üstünüze, sokaklarda gezin. Billboardlarda yokuz ama halkın yüreğinde halkın göğsünde TİP olsun.

Çantalar yapın, bildiriler basın. Ancak böyle Süleyman Soylu ile Ahmet Şık rekabet edebilir. Ancak böyle Fuat Oktay ile Ozan Bingöl rekabet edebilir. Halk devreye girerse yapabiliriz. O yüzden halkın kampanyasını başlatıyoruz, halkı göreve çağırıyoruz. Bugüne kadar yaptığınız mali katkılar için çok teşekkür ediyoruz, bunların devam etmesi gerekiyor. Yurttaşın dayanışmasına gerçekten çok ihtiyacımız var.

Bu siteyi arkadaşlarımız girebilirler, her şey var orada. İsterseniz bildiriler var basıp dağıtabilirsiniz, komşunuza verebilirsiniz. İsterseniz tişört yaparsınız, isterseniz çanta yaparsınız, isterseniz duvar yazılamaları örnekleri var. Bunun için şablonlar var. Her yer artık kampanya alanıdır bizim için.

Elimizdeki imkanlar kısıtlı. Bakın billboardlar için bugün arkadaşlardan aldığım rakam; ismini vermeyeyim bir siyasi parti 88 milyon lira billboarda para ayırmış sadece. Bizim bütün seçim bütçemiz 88 milyon lira değil ki.

Halkımıza güveniyoruz. Bugüne kadar sesimizi onlar taşıdı bundan sonra da onlar taşıyacaklar.

https://halkinkampanyasi.org/ sitesinden bazı örnekler şöyle: 

 

 

 

 

 

 

TELE1, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU