İYİ Partili Koray Aydın'dan "beşli çete ile görüşme" açıklaması

"İddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır. Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır"

Fotoğraf: AA

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Ankara milletvekili Koray Aydın, muhalefetin “beşli çete” olarak tanımladığı Cengiz Holding, Limak Holding, Kalyon Grup, Kolin Holding ve Makyol Grubu ile görüştüğü iddialarını yalanladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Koray Aydın, Twitter hesabı üzerinden şu paylaşımlarda bulundu:

Karanlık odaklar tarafından, şahsımı ve İYİ Parti'yi karalamak amacıyla basın ve sosyal medyaya servis edilen "Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır. Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır.

"Beşli Çete" kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener'dir. Türk milleti emin olsun, İYİ Parti iktidarında "Beşli Çete"den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır.

"Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki alçakça iftiraların tam da İYİ Parti'nin dayatmalara boyun eğmediği, cesurca bir dik duruş sergilediği ve kendi yolunu çizdiği bir zamanda gündeme getirilmesini, büyük Türk milletinin şaşmaz vicdanına ve takdirlerine sunuyorum.

Ne olmuştu?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sert açıklamalar ile 6’lı Masa’dan kalkmasının ardından bazı iddialar ortaya atılmıştı.

Halk TV yayınına ekonomi yazarı Serpil Yılmaz Akşener’in masadan kalkması için, “Bunun bir anda ortaya çıkmış bir mesele olduğunu düşünmüyorum” yorumunu yapmıştı. Yılmaz, bu şirket yöneticilerinin bir süredir İYİ Parti ile temasta olduğunu öne sürmüştü.

Yılmaz, görüşmeyle ilgili bina, daire adresini verebileceğini, görüşmenin şahitlerinin olduğunu belirtmişti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU