CHP'den "İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın hali ortada" diyen Erdoğan'a: Sayenizde anneler çocuklarına karne hediyesi üç kalem pirzolayı anca yediriyor

CHP Sözcüsü Öztrak, “Elhamdülillah, saraylarınızda sizin haliniz ortada da milletin evlerinde çocuklarımızın hali de ortada” dedi

Fotoğraf: AA

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İşte şu anda İngiltere’nin, Fransa’nın, Almanya’nın hali ortada. Elhamdülillah, bizim halimiz de ortada” sözlerini alıntıladı ve yanıt verdi.

Öztrak’ın, sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

Elhamdülillah, saraylarınızda sizin haliniz ortada da milletin evlerinde çocuklarımızın hali de ortada. Sayenizde anneler çocuklarına karne hediyesi üç kalem pirzolayı anca yediriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı Açılış Töreni'nde şu ifadeleri kullanmıştı:

İşte şu anda İngiltere'nin hali ortada. Fransa'nın hali ortada. Almanya'nın hali ortada. Elhamdülillah bizim halimiz de ortada. Bu imtihanların hepsinin de üstesinden Allah'ın yardımı ve aziz milletimizin desteğiyle gelmeyi başardık. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine halel getirmek isteyenlere izin vermedik. Vatanımızın bütünlüğüne göz dikenlere dünyayı dar ettik. Önünden, arkasından dolanarak, milli iradeyi devre dışı bırakmaya niyetlenenleri hüsrana uğrattık.

 

Independent Türkçe, ANKA

DAHA FAZLA HABER OKU