Geleneksel Sevgililer Günü etkinliği başladı: "Eski sevgilinizin adını hamamböceğine verin, onu hayvanlara yem edelim"

İsteyenlere bu anların gösterildiği bir video da gönderiliyor

Yetkililer hamamböceği, kemirgen ve sebzelerin halihazırda hayvanat bahçesindeki canlıların menüsünde olduğunu söyledi (Reuters/Arşiv)

ABD'nin Teksas eyaletindeki San Antonio Hayvanat Bahçesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel uygulamasını bir kez daha duyurdu.

4. yılına giren etkinlik kapsamında eski sevgilinizin adını 5 dolar karşılığında bir sebzeye, 10 dolar karşılığında bir hamamböceğine ve 25 dolar karşılığında bir kemirgene verebiliyorsunuz. Bunlar daha sonra hayvanat bahçesindeki bir canlıya yem ediliyor. Dileyen katılımcılar dijital Sevgililer Günü kartı alıyor. Ayrıca istenmesi halinde adı verilen kişiye de bir kart gönderiliyor.

Hayvanat bahçesi 150 dolar karşılığındaysa ad konan canlının hayvanlara yem edildiği anların gösterildiği bir video gönderiyor. Ancak bu seçenekten sadece 20 kişi yararlanabilecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yetkililer geçen seneki etkinliğe 30 farklı ülkeden 7 bini aşkın kişinin katıldığını söyledi. 2022'de en çok tercih edilen adların Jacob ve Sarah olduğu açıklandı.

Hayvanat bahçesi yetkilileri toplanan paranın, "Teksas ve dünyadaki yaban hayatının geleceğini güvence altına almak için kullanılacağını" bildirdi.

 

Independent Türkçe, Insider, Fox 4

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU