Kılıçdaroğlu'nun TV100'de katıldığı programda SADAT reklamı yayınlandı... Uğur Dündar: Hiçbir bilgim, ilgim yok

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programda, SADAT'ın "Türk Savunma Sanayi Hizmet Sektörünün Yüz Akı" sloganı ve logosu yer aldı. Sunucu Dündar ise, "Programın içine alınan reklâmlar konusunda hiçbir bilgim, ilgim yok" dedi

Fotoğraf: Twitter

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 ekranlarında Uğur Dündar’ın sunduğu Haftanın Panaroması programının konuğu oldu.

Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu programda SADAT’ın reklamı yer aldı.

Canlı yayınlanmayan paket programda, SADAT'ın "Türk Savunma Sanayi Hizmet Sektörünün Yüz Akı" sloganı ve logosu yer aldı.

 

Uğur Dündar'dan açıklama

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

Programın içine alınan reklâmlar konusunda hiçbir bilgim, ilgim yok.

Reklâm bölümü bir aydır kullanılan Sadat reklamını, yaklaşık 3 saati bulan bizim programın yayınında sadece 8 saniye kullanmış. Televizyon yönetiminin müdahalesiyle kaldırılmış.

Ve tekrar ekrana getirilmemiş.

Kılıçdaroğlu SADAT'ın kapısına gitmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2022 yılının mayıs ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski başdanışmanı Adnan Tanrıverdi’nin kurucusu olduğu SADAT’ın merkezine gitti.

Burada Erdoğan’a seslenen ve seçimi gölgeleyecek bir şey olursa sorumlunun SADAT ve Saray’ın kendisi olduğunu söyleyen CHP lideri, “Burası aynı zamanda terörist yetiştiren bir kuruluş” demişti.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU