Ahmet Yüce, 25 maaş ikramiye hakkında konuştu: Gündem olmasına hayret ettim, çalışanlara haklarını verdik

"Bizim yaptığımız gayet normal bir şey. Geçen yıl da çalışanlarımıza 15 maaş ikramiye vermiştik"

Fotoğraf: Twitter

Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına 25 maaş ikramiye vermesiyle ilgili "Bütün işverenlerin çalışanlarına haklarını zaten vermesi lazım. Açıkçası bunun bu kadar gündem olmasına hayret ettim. Sonuçta çalışanlarımızın hakkını verdik" dedi.

Gazeteci Emre Özpeynirci'nin sosyal medya hesabından duyurduğu iddia hakkında Habertürk'e konuşan Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, iddiaları doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yüce, yaptıklarının normal olduğunu belirterek, "Bütün işverenlerin çalışanlarına haklarını zaten vermesi lazım. Açıkçası bunun bu kadar gündem olmasına da hayret ettim. Sonuçta çalışanlarımızın hakkını verdik" dedi.

"Çalışanlarımız bizim her şeyimiz"

Yüce Auto'nun 120 çalışanının hepsine 25 maaş ikramiye verdiklerini aktaran Ahmet Yüce, "Çalışanlarımız bizim her şeyimiz, ailemiz. Başarımızın altında çalışanlarımızın emekleri var. Bu yıl işlerimiz yolunda gitti ve böyle bir karar aldık" ifadelerini kullandı.

Ahmet Yüce, Yüce Auto'nun ortağı olan Doğuş Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile konuşarak söz konusu kararı aldıklarını da anlatarak, "Bizim yaptığımız gayet normal bir şey. Geçen yıl da çalışanlarımıza 15 maaş ikramiye vermiştik" diye konuştu.

 

Habertürk

DAHA FAZLA HABER OKU