Yeni Top Gun'ın yönetmeni: Tom Cruise'un kişiliğine en yakın rolü bu oldu

Joseph Kosinski, Maverick ve Cruise'un benzerliklerini anlattı

Yönetmen Joseph Kosinski, Top Gun: Maverick'te Tom Cruise'un şimdiye kadarki rolleri arasında kendi kişiliğine en yakın olanı oynadığını söyledi.

The Guardian'a konuşan Kosinski şöyle dedi:

Oynadığı tüm roller arasında Maverick'in Tom'un karakterine en yakın olduğunu düşünüyorum. Her zaman sınırları zorluyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmen, adrenalin tutkularının yanında hem Maverick hem de Cruise'un asla vazgeçmeyen kişilikleri olduğunu belirtti ve "Herkes Tom'un kendisini yüzde 100 işine verdiğini biliyor. Ama böyle filmler yapmak, şaşırtıcı seviyede özveri gerektiriyor. Tom asla pes etmiyor" diye ekledi.

Kosinski, setteki herkesin, özellikle de genç oyuncuların Cruise'un azminden çok etkilendiğini ifade etti.

Cruise'un kendinden küçük rol arkadaşlarına önemli tavsiyeler verdiğini söyleyen yönetmen şu olayı anlattı:

Glen Powell, Rooster rolünü istemişi ama alamadı. Başrol olmak istiyordu. Tom, ona gidip 'Harika roller değil, harika filmler seçmelisin' dedi. Glen'in bakış açısını tamamen değiştirdi.

Top Gun: Maverick, dünya genelinde 1,4 milyar dolar hasılat elde ederek Paramount Pictures'ın bu yılki en büyük başarısı oldu.

Cruise, geçen günlerde filmi izleyenlere okyanus üzerinde tek başına serbest dalış gerçekleştirdiği sırada çektiği bir videoyla teşekkür etmişti.

 

Independent Türkçe, Insider, The Guardian

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU