Trafik kazası geçiren Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili AK Parti Sözcüsü Çelik'ten açıklama

Ömer Çelik, ambulans uçakla Türkiye’ye döneceklerini duyurdu

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Azerbaycan’ın programı kapsamında Karabağ’da bulunan Binali Yıldırım’ı taşıyan araç Cebrayıl’den dönüşte kaza yapmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin son durumu Twitter hesabından paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çelik, "Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyoruz. Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın, İstanbul milletvekilimiz Sn Şamil Ayrım’ın  ve koruma arkadaşımız Oğuzhan’ın sağlık durumları şükür iyi. Ambulans uçakla Türkiye’ye döneceğiz" ifadelerini kullandı.

lham Aliyev, Binali Yıldırım'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Diğer yandan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Binali Yıldırım'ı Bakü'de tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yıldırım'la bir süre sohbet eden Aliyev geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Aliyev ayrıca, Yıldırım'la birlikte kaza geçiren ve aynı hastanede tedavi gören AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci'yi de ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Azerbaycan'a gelen Yıldırım ve Ayrım'ın içinde bulunduğu araç Cebrayıl'dan Zengilan'a giderken kaza geçirmişti.

Binali Yıldırım, dün Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah’a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU