Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş görevinden ayrıldı

Toktaş, kanalın sahibi Mahiroğlu’na teşekkür etti

Fotoğraf: Twitter

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Toktaş, kanalın sahibi Cafer Mahiroğlu’na ve izleyicilere de teşekkür etti.

Paylaşımına “Halk TV ile buraya kadar” ifadesiyle başlayan Toktaş şunları kaydetti:

Halk TV’nin ekran arkasındaki/önündeki fedakar emekçileriyle birlikte sayıca bizi üçe, dörde katlayan kanalları geçerek bayrağı 2,5 yılda zirveye diktik. Yolun açık olsun Halk TV, yolunuz açık olsun can arkadaşlarım.

Toktaş ayrıca kanalın sahibi Teşekkürler Mahiroğlu’na da teşekkür etti.

Toktaş şöyle devam etti:

Bir teşekkür de izleyicilerimize. Meslek hayatımda gördüğüm en zinde, en sahiplenen, en denetleyen bir izleyici kitlesine hitap etmek hem zorlayıcı, hem öğreticiydi.

Suat Toktaş kimdir?

1988 yılında Ankara’da Günaydın Gazetesi’nde muhabir olarak mesleğe başlayan Toktaş, 3,5 yıllık yazılı basın deneyiminin ardından televizyon alanına geçti.

Toktaş HBB, Star, Kanal D, ATV ve BRT gibi kanallarda çalıştı. 1999 yılında CNN Türk’e geçen Toktaş, kanalda önce Ankara, ardından İstanbul’da editörlük ve haber müdürlüğü görevlerinde bulundu.

10 yıllık CNN Türk deneyiminin ardından Habertürk TV'ye geçen Toktaş, burada 5 yıl boyunca haber merkezinin başındaydı. Deneyimli gazeteci, Habertürk’ten ayrıldıktan sonra kuruluş aşamasında içinde yer aldığı Haber Global’den de, kanal yayına geçtikten sonra ayrıldı.

Toktaş, Nisan 2020’de Halk TV Genel Yayın Yönetmeni olmadan önce, Youtube’da yayın yapan Babıali TV’de günlük, TV 5 Televizyonu’nda ise haftalık siyasi tartışma programı yapıyordu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU