Britney Spears oğluna çıkıştı: "Her ay 40 bin dolar veremiyorum diye mi acı çektiriyorsunuz?"

15 yaşındaki Jayden, annesini 13 yıl boyunca vesayet altında tutan dedesini savunmuştu

40 yaşındaki Britney Spears'ın oğlu Preston 16, Jayden ise 15 yaşında (AP)

Britney Spears, 15 yaşındaki oğlu Jayden'ın son röportajına Instagram'da paylaştığı iki dakikalık bir ses kaydıyla cevap verdi.

Spears'ın eski eşi Kevin Federline ve çocukları, 4 Eylül'de Avustralya'nın 60 Minutes programına konuk olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü şarkıcının oğlu Jayden söyleşide, dedesi Jamie Spears'ı savunarak "Her baba gibi o da kızı hayallerini gerçekleştirsin diye uğraşıyordu. Bence bazı kişiler kızını ne kadar önemsediğini anlamıyor" dedi.

13 yıl boyunca Jamie Spears'ın vesayeti altında yaşayan ünlü şarkıcı, babasından kötü muamele gördüğünü defalarca dile getirmişti.

Oğlunun Jamie Spears'ı desteklemesine tepkisiz kalamayan Spears, "Babam bana yaptıkları yüzünden hayatı boyunca hapis yatmalı" dedi.

Spears şöyle devam etti:

Birinizin bile bana birey olarak değer vermemesi beni çok üzüyor. Tanrı bunları yaşamama asla izin vermezdi. Çocuklarımın ve ailemin bana yaptıkları yüzünden artık Tanrı'ya inanmıyorum. Artık ateistim!

Ünlü şarkıcı, ailesinin her söyleşide "Umarız Britney daha iyi olur, onun için dua ediyoruz" demesinden de bıktığını ifade etti:

Ne için dua ediyorsunuz? Çalışayım da annemin avukat masraflarını ya da ev harcamalarını karşılayayım diye mi? 

Sonra da oğluna hitap eden Spears "Babanıza her ay 40 bin dolar vermeye devam edebileyim diye mi daha iyi olmamı istiyorsun? Yoksa bana acı çektirmenizin sebebi iki yıldır para vermemem ve hiçbir şey alamamanız mı?" dedi.

Britney Spears ve oğulları arasındaki gerilim, eski eşi Federline'ın geçen ayki röportajında çocukların anneleriyle aylardır görüşmediğini dile getirmesiyle başlamıştı.

Spears, son bir aydır yaptığı paylaşımlarda sık sık oğulları Jayden ve Preston'a seslenerek onlarla arasını düzeltmeye hevesli olduğunu dile getiriyordu.

Ünlü şarkıcı, dün paylaşıp sonradan sildiği ses kaydında çocuklarına karşı ilk kez bu kadar sert konuştu. 

 

Independent Türkçe, Radar, 60 Minutes

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU