Bakan Nebati'den Süleyman Soylu'ya ziyaret

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ziyaretine ilişkin paylaşımda #SeninleyizSoylu etiketini kullandı

Fotoğraflar: Twitter @NureddinNebati Kolaj: Independent Türkçe

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret etti. 

Bakan Soylu tarafından kapıda karşılanan Nebati, Twitter hesabından ziyaretin fotosunu "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, tecrübesi ve azmiyle ülkemizin yarınlara güvenli yolculuğunda pay sahiplerinden olan değerli kabine arkadaşıma çalışmalarında başarılar dilerim" notuyla paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Özdağ ile Soylu arasında gerginlik

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dün bir televizyon kanalında kendisi hakkında kullandığı ifadelere cevap vermek üzere TBMM'nin Dikmen girişinden İçişleri Bakanlığı önüne yürümek istedi, ancak polis izin vermedi.

Meclis girişinde açıklamaya yapan Özdağ "Polislerin arkasına saklanma. Bu polisler milletin çocukları senin koruman değil" diyen Özdağ, "Sen don lastiği satarken ben akademide ders veriyordum" dedi.

Burada basın açıklaması yapan Özdağ, İçişleri Bakanı Soylu'ya, "Sen Ofluyum diyorsun. Ben Ofluları cesur bilirdim. Meğer sen Oflu değil kofluymuşsun" dedi.

"Bu iş sen özür dilemedikçe ikimizden biri ölena kadar devam edecek" diyen Özdağ, "Süleyman Soylu'nun ne kadar büyük bir korkak olduğunu tüm dünya gördü" diye konuştu.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU