Zelenski'den Aston Kutcher ve Mila Kunis'e teşekkür mesajı

"35 milyon dolar topladılar, Flexport ve Airbnb ile onu Ukrayna'daki mültecilere yardım etmeye yönlendiriyorlar. Kendilerine destekleri için bizzat teşekkür ettim"

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski,  Twitter hesabında çift ile yaptığı görüşmenin görüntüsünü paylaştı / Fotoğraf: Twitter @ZelenskyyUa

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya'nın savaş başlattığı Ukrayna'daki mülteciler için 35 milyon dolar bağış toplayan Amerikalı aktör Ashton Kutcher ve eşi Ukrayna asıllı ABD'li aktris Mila Kunis'e teşekkür etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Zelenski, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Rusya'nın ülkesine saldırmaya başladığı ilk günden itibaren Kutcher ve eşinin Ukrayna'ya destek sağlamaya başladığını belirterek, bu ifadeleri kullandı:

35 milyon dolar topladılar, Flexport ve Airbnb ile onu Ukrayna'daki mültecilere yardım etmeye yönlendiriyorlar. Kendilerine destekleri için bizzat teşekkür ettim

Kutcher ile Kunis, 4 Mart'ta yaptıkları açıklamada, Ukraynalı mültecilere 3 milyon dolar bağış yaptıklarını belirterek, başlattıkları 30 milyon dolarlık bağış kampanyasına hayranlarından katkı sağlamalarını istemişlerdi.

Çift sosyal medyada yayınladıkları videoda, "Bu kampanyanın bir parçası olarak ortaya çıkan bu sevgi selinin ihtiyacı olan herkese ulaşması için elimizden ne geliyorsa yapacağız" açıklamasında bulundu.

Ukrayna'ya yönelik saldırıların ilk gününden itibaren desteklerini ortaya koyan Kunis ve Kutcher ikilisi, bu bağışın asıl sorunu çözmekten uzak olduğunu ancak mülteciler için güvenli bir alan yaratabileceğini belirtti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU