Görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kapadokya Üniversitesi'ne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı / Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık bulunan İş Başmüfettişliği'ne, İş Müfettişi Ufuk Yüksekova atandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne İsmail Çalgan, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Selim Ak ile Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Nedim Aslan getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan görevinden alındı. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan atandı.

Karasar yeniden rektör atandı

Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü'ne, Prof. Dr. Hasan Ali Karasar yeniden getirildi.

MHP'den aday olmuştu

Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden İstanbul milletvekili adayı olmuştu. İstanbul 1. bölge 16. sıradan aday gösterilen Karasar, partisinin yeterli oyu alamaması üzerine seçilememiş ve akademi dünyasına dönmüştü.

Karasar, 2017 yılında kuruluşu açıklanan Kapadokya Üniversitesi’ne kurucu rektör olarak atanmıştı. 2019 yılında Erdoğan tarafından yeniden rektör olarak atanan Karasar, son atama ile bu göreve 3'üncü kez getirilmiş oldu.

 

AA, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU