Emma Watson'ın menajeri, oyuncunun kariyerini sonlandırdığı iddialarına yanıt verdi

"Emma'nın sosyal medya hesapları uykuda olabilir ama kariyeri değil"

Watson'ın Hermione karakterini canlandırdığı Harry Potter serisi kısa süre önce 20. yılını kutladı (AFP)

İnternetteki söylentilerin ve Küçük Kadınlar (Little Women) oyuncusunun "uykuya" geçtiğini iddia eden bir haberin aksine Emma Watson oyunculuğu bırakmış değil.

Watson'ın Untitled Entertainment'daki menajeri, Entertainment Weekly'e yaptığı açıklamada, "Emma'nın sosyal medya hesapları uykuda olabilir ama kariyeri değil" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Watson'ın menajerinin The Daily Mail'e 30 yaşındaki yıldızın "uykuda" olduğunu söylediği belirtilmiş ve yayın kuruluşu bu yorumu Watson'ın "oyunculuğu bıraktığının" ilanı olarak yorumlamıştı.

En çok Harry Potter film uyarlamalarında Hermione Granger rolüyle tanınan oyuncu, aralarında Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast, 2017), Küçük Kadınlar (Little Women, 2019), The Circle (2017), Saksı Olmanın Faydaları (The Perks of Being a Wellboy, 2012) ve Pırıltılı Hayatlar'ın (Bling Ring, 2010) da bulunduğu birçok filmde rol aldı.

Watson'ın hayranları haberden duydukları rahatlamayı Twitter'da paylaştı.

Bir hayran, "Bu sabah paniklemek üzereydim. Kraliçenin hâlâ iş başında olduğunu görmek güzel" ifadelerini kullandı.

Bir başkası "Belki Emma doğru rolü bekliyordur. Rastgele bir şey yapmak istemiyordur. Muhtemelen rol seçmelerine girmeye gerek duymadığı için şanslı ve (rolünü) kendisi seçebiliyor" diye yazdı.

 

 

Daha öncesinde hayranlar muhtemel kaybın üzüntüsünü ifade etmişti. Bir kullanıcı attığı tweet'te "Hepimiz Emma Watson'ı Hermione Granger'ı canlandırdığı için takdir edelim ve ona teşekkür edelim" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Bir başka hayran “Emma Watson, Hermione'miz, Belle'miz, Nicki'miz, Sam'imiz, Meg March'ımız ve çok daha fazlası olduğun için teşekkür ederiz” diye yazmıştı.

Çalışmaların için, ilham perimiz ve rol modelimiz olduğun için teşekkür ederiz. Bir gün sinemaya dönmeyi seçeceğini umuyorum, ama şimdilik sana en iyisini diliyorum, seni yürekten destekliyor ve seviyoruz.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU