Edward Scissorhands'in oğlu ilk kez görüldü

Oyuncular reklam olarak hazırlanan kısa film için bir araya geldi

Tim Burton'ın Makas Eller filminde Edward Scissorhands'ı Johnny Depp canlandırmıştı (YouTube/Cadillac)

Genç Hollywood yıldızı Timothée Chalamet, bir araba üreticisi için hazırlanan kısa reklam filminde Tim Burton’ın ünlü karakteri Edward Scissorhands’in oğlunu canlandırdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bahsi geçen video, otomobil üreticisinin sürücülerin direksiyon kullanmadan serbest sürüşüne olanak tanıyan teknolojisini tanıtmak amacıyla hazırlandı. 

NME'nin haberine göre videoda Chalamet’nin karakteri Edgar Scissorhands makastan elleri nedeniyle günlük aktivitelerini yapmakta zorlanırken görülüyor. Bir arkadaşı ona top attığında topu patlatıyor, bilim dersine girdiğinde mıknatıslar makastan ellerine yapışıyor.

Videoda Winona Ryder da yer aldı. Ryder, Burton’ın 1990 yapımı Makas Eller (Edward Scissorhands) filminde Kim Boggs karakterini canlandırmıştı. 

Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) filmiyle önemli bir ün kazanan Chalamet, kısa süre önce Çöl Gezegeni (Dune) filminde canlandırdığı Paul Atreides karakteriyle gündeme gelmişti. Film her ne kadar koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelense de filmin yayımlanan fragmanı epey ses getirmişti. 

 

 

Çöl Gezegeni’nin vizyon tarihi 1 Ekim 2021 olarak belirlenmişti. 

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU