Bilal Erdoğan: Tayyip Erdoğan'ın çalışkanlığını ve bu ülkeye olan sevgisini, onu eleştiren insanlar bile sorgulamaz

Bilal Erdoğan katıldığı televizyon programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını Türkiye'nin başarılı olması için vakfettiğini söyledi

Fotoğraf: AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve iş insanı Bilal Erdoğan, TVNET'te katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu.

Yaptığı vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Bilal Erdoğan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin başarılı olabilmesi için hayatını bu işe vakfettiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye için çalıştığına yakından şahit olduğunu ifade eden Bilan Erdoğan şunları kaydetti:

Tayyip Erdoğan her zaman cumhurbaşkanı, İBB başkanı değildi. Ondan önce siyasette çok az oy oranı olan bir partinin il başkanlığını da yaptı gençlik kolları başkanlığını da yaptı. Siyasete en alt rütbelerden başlayan, o zamanın şartlarında bugün gelinen yerlerin hiç öngörülemeyeceği yerleri durumları da kaç kere yaşamış birisi. Dolayısıyla hayatını neden böyle işlere vakfetmiş biri Tayyip Erdoğan? Oğlu olarak çocukları olarak bunu çok daha iyi görüyorsunuz. Bir şekilde bu ülke nasıl daha iyi yerlere gelebilir, nasıl bu ülkenin önü açılır? Hayatını vakfetmiş Türkiye'ye. Bugün Tayyip Erdoğan'ın çalışkanlığını, ülkesini sevmesini sorgulamaz. Eleştiren adam bile, "Dünyada bugün birkaç liderden bir tanesi ama oyu mu alamaz" diyor mesela. Dolayısıyla yakınında olduğunu zaman buna neden hayatını adadığını görebiliyorsunuz ve siz de kendi hayatınızla ilgili kararlar verebiliyorsunuz. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU