İnce, AK Parti’li başkanın sözlerini değerlendirdi: Herhalde bana, 'Cumhurbaşkanını da, iktidarı da, muhalefeti de hepsini değiştir' dedi

Gazeteciler, İnce’ye Başkan Sekmen’in sözlerini sordu. İnce soruya "Hepsini değiştir' dedi" ifadeleriyle yanıt verdi

"1000 Günde Memleket Hareketi"ni başlatan eski CHP Yalova Milletvekili ve partinin son cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gezileri kapsamında geldiği Erzurum'da AK Parti'li Büyükşehir Belediye Mehmet Sekmen’in kendisine yönelttiği ifadeleri değerlendirdi.

Gazeteciler, İnce’ye Sekmen’in ‘İndir şunu indir şunu’ sözlerini sordu.

İnce şu yanıtı verdi:

Herhalde bana, 'Cumhurbaşkanını da, iktidarı da, muhalefeti de hepsini değiştir' dedi. Galiba böyle öyle anladım.

Dirsek selamı

İnce’nin Sekmen ile dirsek selamlaşması da dikkat çekti.

İnce kentte yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bugün Memleket Hareketi’nin kurucusu arkadaşlarımla birlikte Erzurum’dayız. Asıl çıkış noktamız Nahcivan’a gitmekti. Azerbaycan’a desteğimizi açıklamaktı. Iğdır’a gittik, fakat güvenlik gerekçeleri ile gitmeyin denildi, tavsiyede bulundular. Bizler de Iğdır’dan Azerbaycan’a sınırdan desteğimizi açıkladık. Birleşmiş Milletler kararları nezdinde, uluslararası hukuk nezdinde haklı olan, kardeş Azerbaycan’a Memleket Hareketi olarak desteğimizi Iğdır’dan bildirdik. Sırasıyla geliyoruz. Her bir vilayetimize uğrayarak Ankara’ya da uğrayarak en işlek caddesinde esnafımızla, insanımızla, yurttaşlarımızla dertleşiyoruz, sohbetler ediyoruz.

 

Independent Türkçe, İHA, Gerçek Gündem

DAHA FAZLA HABER OKU