Türkiye Ermenileri Patriği: Sağlık çalışanları için dua ediyoruz

Türkiye Ermenileri Patriği Sahak II, sağlık çalışanları için yayınladığı mesajda, “Dualarımız işitiliyor ve o dualarımız bir gün bilim adamlarının akıllarında yeni kapıları açacak” dedi

Türkiye’deki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının sayısı hızla artarken, Türkiye Ermenileri 85. Patriği II. Sahak, salgınla mücadele eden sağlık çalışanları için sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

Sağlık çalışanları için dua ettiklerini ifade eden Patrik II. Sahak mesajında, “İyi günlere inanın. Gerçekten dualarımız işitiliyor ve o dualarımız bir gün bilim adamlarının akıllarında yeni kapıları açacak” dedi.

Patrik II. Sahak mesajında şunları kaydetti:

Değerli kardeşlerim, Rabb’e emanet olun. Güçlenin, kuvvetlenin ve iyi günlere inanın. Gerçekten dualarımız işitiliyor ve o dualarımız bir gün bilim adamlarının akıllarında yeni kapıları açacak. Virüsle mücadelenin yeni yollarını bulacak ve insanlığa hizmet olarak sunacaklar. Bütün bilim adamlarına, bilime, bütün hekimlere, hemşirelere ve bütün sağlık görevlilerine buradan sevgimi ve saygımı iletiyorum. Onlar için dua ediyoruz. Tanrı onları başımızdan eksik etmesin ve onları yeni yeni buluşlarla esinlesin.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU