Merakla beklenen süper kahraman filminin vizyon tarihi ertelendi

Ağustosta gösterime girecekti

33 yaşındaki Aaron Taylor-Johnson'ın yeni filmi Dublör (The Fall Guy) 26 Nisan'da gösterime girdi (Sony)

Sony'nin merakla beklenen filmi Avcı Kraven'ın (Kraven the Hunter) vizyon tarihi ertelendi. Ağustosta vizyona girmesi beklenen filmin gösterim tarihi 13 Aralık'a çekildi. Avcı Kraven, IMAX ve premium büyük formatlarda gösterilecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adı James Bond'la birlikte anılan Aaron Taylor-Johnson'ın başrolünü üstlendiği Avcı Kraven, dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlamaya çalışan Sergei Kravinoff'un hikayesini anlatıyor. 

Merakla beklenen süper kahraman filminde Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola, Christopher Abbott ve Russell Crowe da rol alıyor.

J.C. Chandor'un yönettiği filmin öyküsü Richard Wenk'e, senaryosuysa Wenk, Art Marcum ve Matt Holloway'e ait. Filmin yapımcılığını Avi Arad, Matt Tolmach ve David Householter üstleniyor.

Karate Kid de ertelendi

Film, Karate Kid'in 30 Mayıs 2025 olarak değiştirilen vizyon tarihini devraldı. 

Hayranların heyecanla beklediği Karate Kid, popüler dizi Cobra Kai'ın 6. ve son sezonu Netflix'te yayımlandıktan sonra sinemalarda gösterime girecek.

Karate Kid'in başrolünde Ben Wang yer alacak. Ona Joshua Jackson, Jackie Chan, Ralph Macchio, Sadie Stanley, Ming-Na Wen, Aramis Knight ve Wyatt Oleff eşlik edecek.

Jonathan Entwistle'ın yönettiği filmin senaryosunu Rob Lieber kaleme aldı.

Karate Kid, Cobra Kai'ı da içeren dövüş sanatları serisinin 6. filmi olacak. 

Robert Mark Kamen tarafından yazılan ve John G. Avildsen tarafından yönetilen 1984 yapımı ilk filmin başrollerinde Ralph Macchio, Pat Morita, Elisabeth Shue ve William Zabka yer almıştı.

The Karate Kid, dul annesiyle birlikte Los Angeles'ın Reseda mahallesine taşınan New Jerseyli genç Daniel LaRusso'nun hikayesini anlatıyordu.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU