Oyun uyarlaması dizi, listeleri kasıp kavuruyor

Amazon Prime'ın yeni dizisi 10 Nisan'da gösterime girdi

Fallout, nükleer kıyamet sonrasında Los Angeles'ta nükleer imha sonrasında kendilerini radyasyondan, mutantlardan ve haydutlardan korumak için yeraltı sığınaklarında yaşamak zorunda insanların hikayesini anlatıyor (Amazon Prime Video)

Eğlence sektörüyle ilgili veri analizi yapan şirket Luminate, 9-25 Nisan haftasının en çok izlenen yapımlarını açıkladı. Buna göre video oyunu uyarlaması Fallout, iki haftanın en çok izlenen dizisi oldu. 

Amazon Prime Video'da gösterime giren dizi, bu süre zarfında 1,2 milyar dakika izlendi. Bu da dizinin 473 dakikalık toplam süresine bölündüğünde 2,5 milyon izlenme anlamına geliyor.

10 Nisan'da gösterime giren dizi yayın platformunda büyük bir hit haline gelirken oyuna yönelik ilginin de yeniden alevlenmesini sağladı.
 


Eleştirmenlerin övgü yağmuruna tuttuğu Fallout, ikinci sezon onayını da aldı. Fallout aynı zamanda Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden (The Lord of the Rings: The Rings of Power) beri en çok izlenen Prime Video dizisi oldu.

Netflix'in yeni hiti zirveye ortak oldu

Netflix'in hit dizisi Baby Reindeer, Fallout'un ardından ikinci sırada yer aldı. Onu 463,6 milyon dakika izlenme ve 1,4 milyon görüntülemeyle Kilitler Açılıyor: Bir Hapishane Deneyi (Unlocked: A Jail Experiment) takip etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Realite şov The Circle'ın 6. sezonu da listelere hızlı bir giriş yaptı. Sosyal deney niteliğindeki bu yarışmada, oyuncular 100 bin dolar kazanmak için flört ediyor, arkadaş oluyor ve sahte profil oluşturuyor. The Circle'ın yeni sezonu toplam 265,3 milyon dakika izlendi.

Rebecca Godfrey'in aynı adlı kitabına dayanan gerçek suç dizisi Under the Bridge, listenin 5. sırasında yer aldı. Mini dizinin ilk iki bölümü 17 Nisan'da, üçüncü bölümüyse 25 Nisan'da gösterime girdi. Quinn Shephard tarafından geliştirilen dizi, 19-25 Nisan'da toplam 241,9 milyon dakika izlendi.

Zack Snyder'ın yönettiği bilimkurgudan iyi başlangıç

Film tarafındaysa Zack Snyder'ın yönettiği Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, 740,8 milyon dakika izlenme ve 6,1 milyon görüntülemeyle zirveye yerleşti. 

Netflix; Sofia Boutella, Djimon Hounsou ve Ed Skrein'in başrollerde olduğu bilimkurgunun konusunu şöyle özetliyor:

İsyankarlar Ana Dünya'nın zalim güçlerine karşı savaşmaya hazırlanırken asla kopmayacak bağlar kurulur, kahramanlar ortaya çıkar ve efsaneler doğar.

Netflix'in çarpıcı gerçek suç belgeseli Jennifer Pan Ne Yaptı? (What Jennifer Did) ikinci sırada yer alırken onu Ağaçkakan Woody Yaz Kampında (Woody Woodpecker Goes to Camp) izledi. 

Jennifer Pan Ne Yaptı? 10 Nisan'da gösterime girmişti.


Independent Türkçe, Variety, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU