Robert Pattinson: Umarım yeni Batman filmi Alacakaranlık gibi bir çılgınlığa neden olmaz

Pattinson’ın başrolünde yer alacağı The Batman, Haziran 2021’de vizyona girecek

Yönetmenliğini Catherine Hardwicke’in yaptığı 2008 tarihli Alacakaranlık 4 yeni filmle devam etmişti (IMDb)

Robert Pattinson, The Batman’deki yeni rolünün kendisine Alacakaranlık (Twilight) serisi kadar ilgi getirmesini istemediğini söyledi.

Sunday Today’e konuşan Robert Pattinson, vampir film serisiyle gelen şöhretin “çok ani” olduğunu belirterek The Batman’de bu çılgınlığın tekrarlanması gibi bir dileğinin olmadığını ifade etti.

“Evinin dışında gezinen insanlar” görmek istemediğini vurgulayan Pattinson, “Bence artık biraz sıkıcı ve yaşlıyım” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk olarak Harry Potter ve Ateş Kadehi’ndeki (Harry Potter and the Goblet Fire) ufak rolüyle geniş kitlelerce tanınan Pattinson ardından büyük çıkışını Alacakaranlık’taki başrolüyle yapmıştı.

Stephenie Meyer’ın, vampir Edward Cullen ve sıradan bir genç kız olan Bella Swan’ın aşkını anlatan 2005 tarihli romanından uyarlanan filmde vampirin aşık olduğu genç kızı Kristen Stewart canlandırıyordu.

Pattinson bu ay Variety’ye yaptığı açıklamada Alacakanlık kitaplarının temel dayanağının “tuhaf” olduğunu düşündüğünü söylemişti.

Pattinson, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alacakaranlık tuhaf bir hikaye. İnsanların bu kadar çok tepki vermesi garip doğrusu. Sanırım kitaplar çok romantik ama bu aynı zamanda “The Notebook” romantizmi değil. “The Notebook” çok tatlı ve yürek parçalayıcı. Ama Alacakaranlık bir çocuğu anlatıyor. Hayatı boyunca birlikte olmak istediği kızı buluyor ama onu yemek de istiyor. Yani yemek de değil, kanını içmek istiyor. Birlikte olamayacaklarını başka kişiler değil, kendi vücudu söylüyor.

The Batman’de Zoe Kravitz de Catwoman’a hayat verecek. Kravitz’in yanında Jeffrey Wright “James Gordon”, Paul Dano “The Riddler”, Andy Serkis "Alfred Pennyworth" karakterleriyle projeye dahil oldu. Colin Farrell'ın ise Penguen'e hayat vereceği konuşuluyor.

Yönetmenliğini Matt Reeves’in üstleneceği The Batman’in Haziran 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

Robert Pattinson’ın şu sıralar The Batman için egzersizlere başladığı belirtiliyor.

Variety

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU