Rapçi Drake'in Billie Eilish'le mesajlaşması tepki çekti: O yaşta bir adam neden kız çocuklarıyla yazışır?

Hayranlardan biri "33 yaşında bir erkek neden 17 yaşın altındaki kız çocuklarına mesaj atıyor?" diye sordu

 17 yaşındaki Billie Eilish, bu yıl ilk kez Grammy’e aday gösterildi ve 6 kategoride adaylık aldı. Eilish, Amerikan Müzik Ödülleri'nde de Yılın En İyi Sanatçısı ve En İyi Alternatif Sanatçı ödüllerini kazanmıştı (Reuters) 

Şarkıcı Billie Eilish'in numarasını verdiğini ve mesajlaştığını açıklamasının ardından Drake "rahatsız edici" damgası yedi.

Vanity Fair dergisine mülakat veren 17 yaşındaki Eilish, 33 yaşındaki sanatçının, “bugüne kadar konuştuğu en nazik adam” olduğunu söyledi.

Eilish, “Ona sadece mesaj atmak istedim ama o fazlasıyla nazikti. Yani, nazik olmak zorunda değil, ne demek istediğimi biliyorsun değil mi? O, hayatında nazik olması gerekmeyen bir seviyede ama öyle, anlıyor musun?” dedi.

Eilish etkileşimlerini olumlu görse de bazı hayranları farklı düşünüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Drake, o dönem henüz 14 yaşındaki Stranger Things (Tuhaf Şeyler) dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown'a düzenli olarak "Seni özledim" mesajı attığı ortaya çıkmasından sonra eleştirilmişti.

Brown ayrıca rap sanatçısının kendisine erkekler hakkında tavsiyede bulunduğunu da söylemişti.

Twitter kullanıcılarından biri, “Drake'in sadece Billie Eilish ve Millie Bobby Brown'ın numaralarına sahip olmasının tuhaf olduğunu düşünen başka biri var mı? diye sordu.

"Rol model olması ve bunun pazarlamayla ilgili olması kesinlikle mümkündür ama 32 yaşında bir erkek neden 17 yaşın altındaki kızlara mesaj atıyor?” dedi.

Bir başkası şunları ekledi: 

Drake'in arkadaşı olmak istemesinin havalı olduğunu düşündüğü için Billie Eilish'i bir parça olsun suçlamıyorum. 17 yaşındayken yetişkin erkeklerin beni tanımak istemesini seviyordum. Şimdi geriye dönüp baktığımda bunu tuhaf buldum ve burada 'nazik olmanın' aslında ne anlama geldiğini sorgulamak gerçekten yetişkinlerin işi.

Twitter paylaşımlarının birinde de şu ifade kullanıldı:

“Üzgünüm ama bir süre önce 33 yaşındaki Drake'in 14 yaşındaki Millie Bobby Brown'a mesaj attığı haberleri çıktıktan sonra bu çok rahatsız edici.”

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU