Şevki Yılmaz: Kadına iş istihdamı programı aile intiharı, İstanbul Sözleşmesi Siyonist tuzağı

Eski milletvekili Şevki Yılmaz Yeni Akit gazetesinde kadın hakları ve kadına yönelik şiddet ile ilgili yazdı

Fotoğraf: AA

Eski Refah Partisi Rize milletvekili Şevki Yılmaz, İstanbul Sözleşmesi olarak anılan "Kadına Yönelik Şiddet ve Ev İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesi" ile ilgili Yeni Akit gazetesinde "Çare sadece İslam Sözleşmesi! Ne zaman uygulayacağız?" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Yılmaz, yazısında İstanbul Sözleşmesinin aile yapısını bozduğunu iddia ediyor, sözleşmeyi Siyonist mihrakların tuzağı olarak nitelendiriyor, "İslam Sözleşmesi" tavsiyesinde bulunuyor:

Çocuğuyla genciyle ve İhtiyarıyla Mü’mine kadınlar ve Mü’min erkekler olarak “İslam Sözleşmesi’ni okuyup, Kelime-i Şehadet’le imzalamamız; imanımız gereğidir! İmtihan için geldiğimiz bu kısa dünya hayatında Şeytanın tuzaklarına düşen nefisler, Allah’a verdiği sözlerinden cayarak Kapitalizm, Sosyalizm, Kamalizm, Ateizm ve Laisizm gibi uyduruk şeytani tuzaklara uyarak helak oldular!  Hakkın insanlık için tek çaresi “İslam Sözleşmesi’’ Hak varken, bizim kıyamete kadar “İstanbul Sözleşmesi’’(!) gibi hiçbir batıl sözleşmelere ihtiyacımız asla yoktur! Bu ve benzeri sözleşmelerin tamamı, insanları kendi köleleri olduğuna inanan Siyonist mihrakların tuzaklarındandır!

Yılmaz yazısının devamında İstanbul Sözleşmesi için 'tuzak' yorumu yapıyor.

Kadını korumanın bahane edildiğini, amacın başka olduğunu ileri sürüyor, hatta kadına iş istihdamı programının aile intiharı olduğunu söylüyor:

Bu tuzağın ana hedefi ‘’kadını koruma’’ numarasıyla; eşinden, ehlinden ve evinden koparıp şerefli Analık makamından indirerek Ailemizi ve Devletimizi yok etmektir! 

Kadın eşinin, ehlinin ve evinin gülü olmayı tercih ederse ‘’ezilen kadın, esir kadın!’’ Görevi olmadığı işlerde çalışıyorsa ‘’hür kadın!’’

 Kendi eşine, çocuklarına bakıyorsa ‘’ezilen köle kadın!’’

Lokanta, Otobüs, uçak vs. yerlerde hostes vs. adlarla başkalarına hizmet ediyorsa ‘’özgür kadın!’’ 

Kendi bağında bahçesinde çalışıyorsa ‘’ezilen köle kadın’’, başkalarının bağ, bahçesinde ve fabrikalarında çalışıyorsa ‘’özgür ve hür kadın!’’ 

Sağlık ve eğitim başta olmak üzere fıtratına uygun işlerde istihdam edilmesi elzemken, sahası dışında kadına iş istihdamı programı tam bir aile intiharıdır! 

Kadına; evinde iş istihdamı huzurdur, berekettir ve Cennete kadar mutluluktur Din ve Vatansever idareciler, kadını evinde sigortalı edip, analık maaşı vererek Din ve Vatanın geleceğini sigortalarlar!

Eski Refah Partisi Rize milletvekili Şevki Yılmaz 20 Ekim'de Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde İstanbul Sözleşmesi ile ilgili konuşmuş, "Yahu ne zaman *ezevenkliği siz medeniyet yaptınız? Allah’tan korkun ya! Kadının hukukunu Avrupa'da aramak ahmaklıktır." demişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avrupa Konseyine üye olan 47 devletten 34’ünün imza koyduğu metin kadınlara yönelik şiddet konusunda bağlayıcılığa sahip ilk uluslararası sözleşme olarak biliniyor.

İstanbul Sözleşmesi fiziksel ve psikolojik şiddet, takip, tecavüz, zorla evlendirme, kürtaja zorlama veya zorla kısırlaştırma, kadın sünneti ve taciz dahil kadına yönelik şiddetin tüm türlerini içeriyor ve ev-içi şiddeti yeniden tanımlıyor, mücadele yöntemleri sunuyor.

İstanbul Sözleşmesi'ne karşı çıkanlar, sözleşmenin Türk toplumunun aile yapısını bozduğunu söylüyor.

 

Indepedent Türkçe, Yeni Akit 

DAHA FAZLA HABER OKU