Kim Kardashian West şöhrete "utanç verici derecede takıntılı" olduğunu itiraf etti

"Şöhret bağımlılık yapabiliyor"

Kim Kardashian West, eşi Kanye West'e röporaj verdi (Reuters)

Kim Kardashian West bir zamanlar şöhrete "utanç verici derecede takıntılı" olduğunu itiraf etti.

Keeping Up With The Kardashians programının yıldızı, Vogue Arabia için eşi Kanye West'in sorularını yanıtladı ve kariyerinin gidişatı hakkında konuştu.

Kardashian West şunları söyledi:

Para her zaman asıl amaçtı ama ben kafayı şöhrete takmıştım, utanç verici derecede takıntılıydım. Şöhretin bağımlılık yapabileceğini kabul ediyorum.

 

vogue arabia.jpg
Kim Kardashian West yeni korse markasına verdiği isim nedeniyle eleştirilen hedefi olmuştu

 

Röportaj sırasında Kanye West, Instagram'da 146 milyondan fazla takipçisi olan eşinden şöhretinin geldiği noktayı değerlendirmesini istedi.

Kim Kardashian West bu soruya şöyle yanıt verdi:

En karanlık zamanlarımda bile dünyanın beni görmesi için kendimi açmış olmaktan pişmanlık duymuyorum. İnsanlar bana yıllardır kendi sıkıntılarıyla uğraşırken daha az yalnız hissetmenin onlara ne kadar yardımcı olduğunu söylüyor. Bazen daha fazla mahremiyet arıyor olsam da bir sesim olmasını seviyorum ve bana verilen yer için müteşekkirim.

Reality show yıldızı ve girişimci Kim Kardashian West, insanlar için rol model olmanın nasıl hissettirdiğine de değinerek ancak çocuk sahibi olduktan sonra bu yükü omuzlarında hissettiğini söyledi.

Son aylarda farklı sebeplerle basının hedefi haline gelen Kardashian West, korse markasına Kimono ismini verince Japon kültürünü tekelleştirmekle suçlanmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

38 yaşındaki Kardashian West aldığı tepki üzerine özür dilemiş ve koleksiyonun adını değiştireceğini söylemişti. Pazartesi günü yapılan açıklamada koleksiyonun artık SKIMS adıyla anılacağı duyurulmuştu.

Reality show yıldızı yakın zamanda ayrıca kendi gözlük koleksiyonunda Emilio Pucci tasarımı bir gözlüğü taklit ettiği suçlamalarıyla da eleştirilere maruz kalmıştı.

Vogue Arabia röportajında Kardashian West etrafını saran bazı ihtilaflarla nasıl başa çıktığına da değinerek eşi Kanye West'e şunları söyledi:

İyi bir insan olmaya, hatalarımı alıp daha yararlı deneyimlere dönüştürmeye, onlardan ders çıkarmaya, onlarla büyümeye ve devam etmeye çalışıyorum.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/fashion

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU